Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Έχεις πρόβλημα με το ναι ή το όχι δες παρακάτω.....

Είναι γνωστό σε όλους και όλες ότι τα γραπτά μένουν. Ιδιαίτερα στην εποχή μας με τα μέσα μαζικής δικτύωσης ότι «πληκτρολογείς» θα σου «γυρίσει» ή για να το θέσω καλύτερα θα σε «πλακώσει»......!
Με αφορμή την χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στο «ναό» (ο θεός να το κάνει) της δημοκρατίας τους....
τους αφιερώνω το παρακάτω, που δεν είναι τίποτα άλλο από δικά τους λόγια (μάλλον πληκτρολόγηση.....) για να θυμηθούν κάποιες φαμφάρες αυτοί και να σκεφτούμε εμείς κλαίγοντας ή γελώντας με τις επιλογές............




Τα λόγια είναι περιττά 
Μια χαρά ξεχώρισαν!
Οι Έλληνες ξέρουν να λένε ΟΧΙ για  το ΝΑΙ τι ΕΙΠΑΤΕ....;;;;;;;; 



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ