Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Παλλόμενα πέοι by Τζίμης ΠανούσηςΑποτέλεσμα εικόνας για Παλλόμενα πέοι αλλά by Τζίμης ΠανούσηςΤι Φάμπρ και «πράσινα άλογα». Τζίμης Πανούσης και «όλα τα λεφτά». Σιγά μην ο Τζιμάρας άφηνε  τον Φάμπρ............. να μας το παίξει προοδευτικός και καμπόσος.  Εδώ είναι Ελλάδα, ο τόπος που γεννήθηκε ο πολιτισμός, η τέχνη, η κωμωδία, η σάτιρα. 
Προφητικός όπως πάντα είχε προβλέψει την έλευση του Φαμπρ, ήδη από το 2009 και του την είχε στημένη στη γωνία. Τον περίμενε με μία “απάντηση” στα “παλλόμενα πέη” αλά ελληνικά και με το καυστικό αλλά ευφυή χιούμορ που τον διακρίνει.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!


Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ