Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Του Στέφανου Σωτηρίου, Ιστορικού και (μάχιμου) Δημογράφου ειδικού στην ιστορία των Βαλκανικών λαών. Γεννήθηκε στο Κομπότι΄Αρτας το 1962. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα όπως η ιστορική μελέτη των Σλάβων της Βαλκανικής, η Λαθρομετανάστευση και το Δημογραφικό πρόβλήμα στην Ελλάδα.
-Α-
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Αποσπασμα, που αναφέρεται στο Βυζάντιο κατά τον 7ο αιώνα μ.Χ.
…Οι φήμες περί ευκόλου και πλουσίου λείας, είχαν κατακλύσει ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. Η πληροφορία για τον πλούτο των περιοχών του Βυζαντίου (της Ευρώπης σήμερα και ειδικά της Γερμανίας που δίνει επίδομα 750 Ευρώ κατ άτομο), την εύκολο καλλιέργεια, την ύπαρξη πλουσίων νομών, ητο φυσικό να εξάψει την φαντασία των Αράβων […], άνοιξε η όρεξη όλων εκείνων, που η σκληρά πραγματικότης την Αραβικής Χερσονήσου καταδίκαζε σε συνεχή πενία, στην πείνα. Ολόκληραι φυλαί ετοιμάζοντο να μεταναστεύσουν, να εγκατασταθούν στα πλούσια εδάφη. Όνειρα πλούτου κι ευκαιρίας πλάθονται από τους Άραβες. Όσοι φεύγουν δεν έχουν σκοπό να ξαναεπιστρέψουν….. ….Ο Μωάμεθ τα πρώτα χρόνια κατάργησε την “Ράντζα”. Αργότερα όμως την επέτρεψε μόνο εάν αυτή κατευθύνετο εναντίων αλλοθρήσκων…” (Ράντζα= λεηλασία, που για τους Άραβες ητο δείγμα ανδρείας και περηφάνειας).
Από το βιβλίο του Dr Arshad Momeni ( Ιρανός καθηγητής ιστορίας) ”ΙΣΛΑΜ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ, ΒΙΑ”, σελ 31, αφοί Κυριακιδη, 1997, Θεσ/νικη

-Β-
ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Όπως ειδαμε παραπανω, η μετανάστευση οφείλεται ΚΥΡΙΑ στο ότι τα μουσουλμανικά κράτη (τα πλεον άνυδρα και άγονα στον πλανήτη) διπλασιάζουν τον πληθυσμό τους κάθε 25 χρόνια και δεν εχουν με τι να τον θρέψουν και μόνο δευτερευόντως στους πολέμους. Και τους στελνουν για μονιμη Ράτζα στην δική μας πατριδα και στην άλλη Ευρώπη!
Εχουμε πολλακις ακουσει ότι οι πολεμοι του 21ου αιωνα θα γινονται για το νερο και για τα τροφιμα. Αν καποιος νομιζει ότι υπαρχει νερο στην Σαχαρα και στην Αραβικη Ερημο, για να θρεψει τα 12 κατά μ.ο. παιδια κάθε μουσουλμανικής οικογενειας, νομιζω ότι σφαλει. Σφαλει κι εκφραζει γνωμη παροτι δεν γνωριζει ότι στην Αφρικη υπαρχουν 400.000.000 ανεργοι, κυριως νεοι, η πλειονοτητα αυτων Μουσουλμανοι.

-Γ-
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Η πολιτική «Ανοικτά Σύνορα» και τα σοβαρά ψεύδη που λέει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό , όπως:

Α)  Πρόκειται για πρόσφυγες, το 80% από την Συρία, την ίδια στιγμή που οι αρχές των Σκοπίων, της Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Αυστρίας… (Διάβαζα τις εφημερίδες τους, γνωρίζοντας τις γλώσσες) μετρούσαν μόνο 38 με 40% πρόσφυγες και όλους τους άλλους Λαθρομετανάστες (Τον τελευταίο καιρό και ο κ. Μουζάλας το άλλαξε το παραμύθι, λέγοντας ότι πλέον οι πρόσφυγες είναι μειοψηφία).

Β) Είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχθούμε, διότι πρόκειται περί προσφύγων Μας υποχρεώνει ο ΟΗΕ! Πράγματι ο ΟΗΕ υποχρεώνει την πρώτη ασφαλή χώρα να υποδεχθεί τους πρόσφυγες πολέμου. Και αυτή η χώρα, για τους Σύριους, είναι η Τουρκία. Όταν μια βάρκα ξεκινήσει από την Συρία, ασφαλώς είσαι υποχρεωμένος να την δεχθείς. Όταν όμως ξεκινήσει από ασφαλή περιοχή, όπως το Αϊβαλί και η Αλικαρνασσός, τότε δεν πρόκειται περί προσφύγων και περί υποχρέωσης. Ακόμα και οι πρόσφυγες, όταν έρχονται με βάρκα από το Αϊβαλί, αυτόματα μετατρέπονται σε Λαθρομετανάστες. Έτσι λέει ο διεθνής νόμος του ΟΗΕ. Και η Ελλάδα τι πρέπει να κάνει; Μα να σταματήσει την βάρκα στην νοητή συνοριακή γραμμή, να ρωτήσει τι είναι και για που το’βαλαν οι επιβαίνοντες και αν δεν έχουν χαρτιά, να τους διατάξει να επιστρέψουν πίσω. Να βάλει ακόμα και τη μάνικα και να τους ωθήσει βίαια. Μόνο αν τρυπήσουν την βάρκα θα τους περισυλλέξει, αλλά και σ΄αυτή την περίπτωση ο αριθμός που θα έφταναν στα νησιά μας θα ήταν μικρότερος και από την άλλη θα πέρναγε το μήνυμα των κλειστών και φυλασσόμενων συνόρων.

Γ)  Μα δεν μπορούν να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα! Απάντηση: Μα δεν το επιχειρήσαμε καν. Αποσύραμε το Πολεμικό Ναυτικό και βάλαμε το λιμενικό σε ρόλο υποδοχέα. Από την άλλη, άκουσα κάποιον πιο ειδικό επί του θέματος, τον τέως αρχηγό ΓΕΣ, κ. Ζιαζιά, να δηλώνει δημοσίως ότι το σφράγισμα των θαλασσίων συνόρων είναι πολιτική απόφαση και ότι αν το Π. Ναυτικό πάρει τέτοια εντολή, είναι ικανό να σφραγίσει ΑΠΟΛΥΤΑ τα θαλάσσια σύνορα! Άρα κι εδώ το πρόβλημα είναι η αρρωστημένα ιδεοληπτική, άβουλη και προδοτική πολιτική της κυβέρνησης

Δ)  Η πολιτική «ανοικτών συνόρων» έφερε αυτά τα δεινά αποτελέσματα. Εκατόν 122 φυλές, από 122 κράτη του κόσμου, εισήλθαν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε η αστυνομία. Η τηλεόραση των Σκοπίων (την οποία παρακολουθώ) έπαιζε σκηνές από την Ειδομένη, όπου καμιά 100 άτομα διαμαρτύρονταν, κρατώντας δυο πανό που έγραφαν: «κυρία Μέρκελ Βοηθήστε μας. Είμαστε οι Σεισμοπαθείς Γκούρκας του Νεπάλ!!!».
Ενώ μια άλλη μέρα ακούσαμε στα εγχώρια μέσα, για πνιγμό 37 ατόμων από την Μιανμάρ, έξω από την Σάμο… 
Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα; Γνωρίζει ο κ. Μουζάλας που βρίσκεται η Μιανμάρ και οι Γκούρκας;;; Ποιος τους άφησε να περάσουν;
Νομίζω ότι ο πόλεμος για το νερό και την τροφή άρχισε. Ναι έχουμε Πόλεμο. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα, στα σύνορα μας κι όχι στα κέντρα φιλοξενίας απρόσκλητων Μουσουλμάνων απ΄όλο τον κόσμο. 
Και κάτι ακόμα. 
Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την πρωτοφανή συνωμοσία σε βάρος του Ελληνισμού, πρέπει να δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη!
Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ