Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

17-1-1991 η μάσκα του προβατόμορφου λύκου πέφτει..........



Σαν χθες ..... στις 17 Ιανουαρίου 1991 οι Αμερικανοί ξεκινούσαν την επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου». Με την υποστήριξη ακόμα τριάντα τριών κρατών, επιτέθηκαν, στον μέχρι πρότινος «σύμμαχο», στο Ιράκ, επειδή είχε εισβάλει στο Κουβέιτ. Οι προφάσεις των ΗΠΑ ήταν η «ελευθερία» του Κουβέιτ, η «προστασία» της Σαουδικής Αραβίας και κάτι χημικά όπλα που μέχρι σήμερα τα ψάχνουν.........
Ποια ήτα ν όμως η αλήθεια κάτω από την μάσκα του σωτήρα;;;
Ποιος ο αληθινός σκοπός πίσω από τα μεγάλα λόγια περί ειρήνης κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ;;;
Η απάντηση και στα παραπάνω ερωτήματα δόθηκε. Από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο στο διάγγελμα που εκφώνησε στο Κογκρέσο στις 29 Ιανουαρίου 91, φυσικά για όποιον -α  κατάλαβε....
Ακόμα όμως και αν δεν το πιάσαμε με την πρώτη ανάμεσα στις πολιτικές παρόλες του Τζωρτζ, το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο βετεράνος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο σχεδιαστής του πολέμου του Κόλπου  όταν απροκάλυπτα είπε:

«Αυτό που διακυβεύεται είναι κάτι περισσότερο από μια μικρή χώρα. Είναι μια μεγάλη ιδέα. Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου διάφορα έθνη συγκεντρώνονται για να κάνουν πράξη τις παγκόσμιες επιδιώξεις της ανθρωπότητας - ειρήνη και ασφάλεια, ελευθερία και νομιμότητα».

Η αρχή του τέλους (τέλους μας ή τέλους τους) πήρε σάρκα και οστά. Η Νέα Τάξη, η οποία αποτέλεσε το όραμα κάποιων (το αφήνω στην κρίση σας) και με κύριους εκφραστές τους φίλους των λαών Αμερικάνους είναι πλέον πραγματικότητα. Και σαν καλό θηλυκό παράγει, γεννάει κακό....... Και το κακό τώρα γιγαντώνεται. Η φωτιά που άναψαν οι έξυπνες και μη βόμβες τότε στο Ιράκ δεν έπαψαν να καίνε και συνεχώς να αναζωπυρώνονται.  Δυστυχώς όμως αυτή η φωτιά δεν είναι μόνο γύρω από την αυλή μας, μπήκε μέσα σε αυτή και ότι παράγει μπαίνει στο σπίτι μας, και χωρίς να μας χτυπήσει την πόρτα.
Η ελευθερία αντί να εξυπηρετήσει την ανθρωπότητα, την απειλεί με εξαφάνιση. Τη θέση της ειρήνης στις ζωές μας, έχουν αντικαταστήσει η τρομοκρατία (εσωτερική και εξωτερική) και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός. Η δήθεν ασφάλεια και η δήθεν νομιμότητα, τείνουν να αποσυντονίσουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.
Η χίμαιρα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ο εφιάλτης της πολυπολιτισμικής μορφοποίησης επιβάλλονται με όλα τα μέσα. Με οικονομικές «εισβολές» διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, με εξαγορές ατόμων σε κάθε βαθμίδα της ιεραρχίας, με εκβιασμούς, με δολοφονίες, με τον ασφυκτικό έλεγχο όλων των μηχανισμών, μόρφωσης - εκπαίδευσης, παραγωγής σκέψης και με αυτό που έριξαν τις μάσκες με πολέμους. Τέλος για να πετύχει το εγχείρημα πρέπει να εξαφανιστούν αυτοί -ες που πράττουν το καθήκον τους απέναντι σε πατρίδα και λαό.
Μην ξεχνάμε όμως την Ιστορία μας. Αυτή μας δίδαξε και μας διδάσκει πως ποτέ δεν παραχωρήσαμε τίποτα, πως ποτέ και κανείς δεν μπόρεσε να μας αλλοιώσει - να μας μετατρέψει σε «πουρέ». Και ότι κερδίσαμε ήταν με  κόπο και βαρύ - ακριβό τίμημα. Η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η ελευθερία, προϋποθέτουν θυσίες. Κανένα ΕΘΝΟΣ δεν αξίζει να υποφέρει, να υποδουλώνεται. Κανένας λαός δεν επιτρέπει να του διαλύουν την ΠΑΤΡΙΔΑ του. 



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ