Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το ταξίδι στο σύμπαν έγινε πραγματικότητα

Πλέον ένα ταξίδι στο γνωστό μας σύμπαν έγινε πραγματικότητα. Χωρίς περιττά έξοδα και από την ασφάλεια του σπιτιού μας ξεκινάμε από τα Ιμαλάϊα για να φτάσουμε στο απώτατο άκρο του Κόσμου και στην αρχή του, το Big Bang. Αυτό θα γίνει με την βοήθεια του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα με το βίντεο που ακολουθεί.
Θα γίνουμε μάρτυρες του Κόσμου έξω από τον δικό μας που περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια άστρα μόνο στον Γαλαξία μας, και κατά προσέγγιση 125 δισεκατομμύρια γαλαξίες . Έναν Κόσμο που έχει διάμετρο περίπου 40 δισεκατομμύρια έτη φωτός, ενώ το παρατηρήσιμο Σύμπαν είναι μόνο 13.7 δισ. έτη φωτός. Άρα μπορούμε να δούμε ένα απειροελάχιστο μόνο κομμάτι του Σύμπαντος.






Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ