Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Το Ισραήλ βάζει συνεχώς εμπόδια ακόμα και στο ποδόσφαιρο


Καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Παλαιστίνης για το Ισραήλ
Η Παλαιστίνη έχει μπει εδώ και καιρό στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, ωστόσο ακόμα και εν έτει 2014 το Ισραήλ βάζει συνεχώς προσκόμματα στην ομαλή λειτουργία της ομοσπονδίας.
Οι Παλαιστίνιοι, με επίσημη ανακοίνωσή τους την Κυριακή, κατήγγειλαν ότι απαγορεύτηκε σε στέλεχος της ομοσπονδίας να εγκαταλείψει τη Γάζα και να ταξιδέψει στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας για το συνέδριο της FIFA.
"Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο" υπογραμμίζει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Παλαιστίνης. "Πρόκειται για αυθαίρετο μέτρο που δεν βοηθά στην προσπάθεια ανεύρευσης λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παλαιστινιακό ποδόσφαιρο.
Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν ζητήσει πολλάκις την τιμωρία του Ισραήλ από τις ποδοσφαιρικές αρχές για την παρακώλυση των δραστηριοτήτων τους στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη χωρίς όμως ανταπόκριση.






Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ