Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Εάν αληθεύει αυτό το σενάριο...


Εάν αληθεύει αυτό που άκουσα, ότι δηλαδή έχουν πάρει το "πράσινο φως" υπερατλαντικά για να ρίξουν τον Σαμαρά και τον περιμένουν στη γωνία, τότε εξηγείται γιατί ο Τσίπρας είπε στους βουλευτές του "κομμένα τα μπάνια".Μάλιστα, εκεί που τα άκουσα, έλεγαν ότι δεν είναι ένας -αλλά δύο- που "παίζουν" για την ηγεσία της ΝΔ. Ο Καραμανλής, από την άλλη, συμβιβάζεται με Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρκεί δηλαδή να μην κάνει τίποτα... Το σενάριο μπορεί να είναι ως εξής: Αλέξης πρωθυπουργός, Κωστάκης πρόεδρος -αρχηγός ΝΔ ένας από τους δύο- ο Βενιζέλος (τελειωμένο αυτό) έχει ημερομηνία λήξεως κοινή με τον Σαμαρά. Μόλις θα γίνει ο κακός χαμός, λοιπόν, ΑΝΕΛ, ανεξάρτητοι βουλευτές, ΔΗΜΑΡια και λοιποί επιστρέφουν εκεί από όπου προήλθαν, γίνεται ένα ανακάτεμα μούρλια, βεβαίως και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, οι μπίζνες αλλάζουν γεωπολιτικά, όλοι ευχαριστημένοι, θα μπουν και αρκετοί στη φυλακή να "εκτονωθεί" ο λαός, κι όλα αυτά παράλληλα με μια Ευρώπη που θα γίνεται σόου απίστευτο με Λεπέν, Φάρατζ, Γκρίλο κι άλλους να κάνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ροντέο... Δεν θα βαρεθούμε, λέμε, να ζούμε... μεγάλες στιγμές.Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ