Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Μια εικόνα χίλια ερωτήματα, πολλές εικόνες τρομακτικές αλήθειες.........Καιρό τώρα αναρωτιέμαι, για πολλά από τα «κινήματα» αντίδρασης ανά τον κόσμο χωρίς να αφήσω απ' έξω την χώρα μας:


Πως δημιουργήθηκαν;
Πως υπάρχουν;
Από που χρηματοδοτούνται;
Γιατί δημιουργήθηκαν;
Τι πραγματικά εκφράζουν;


Δεν είναι μόνο αυτά τα ερωτήματα, πιστεύοντας ότι είναι πολλά περισσότερα και σίγουρα καλύτερα διατυπωμένα αν η παραπάνω λίστα συμπληρωθεί από εσάς.
Αναζητώντας και ερευνώντας έπεσε στα «χέρια μου η παρακάτω ανάρτηση που δίνει απαντήσεις και την μοιράζομαι μαζί σας. Ομολογώ όμως ότι το τελικό συμπέρασμα θέλει ακόμα πολύ δουλειά, έρευνα, συγκροτημένη σκέψη και ορθή κρίση!

Δὲς τὶ ὑποστηρίζει γιὰ νὰ καταλάβῃς τὸ ποιὸν …ἐξυπηρετεῖ!Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ