Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Η Γαλλική αστυνομία συνέλαβε τζιχαντιστή τρομοκράτη στην Ορεστιάδα..που ήταν έτοιμος για μεγάλο χτύπημα.


Στα χέρια της Γαλλικής Αστυνομίας έπεσε ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται πως ετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.
Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, είχε εντοπιστεί και εξετασθεί στη χώρα μας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ σχετικές πληροφορίες για τη δράση του είχαν σταλεί άμεσα στις γαλλικές διωκτικές Αρχές.
Συγκεκριμένα,ο 23χρονος, ο οποίος δήλωνε τζιχαντιστής είχε πλούσια τρομοκρατική δράση στη Γαλλία, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 23χρονος εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Ορεστιάδα και εξετάσθηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία), για ενδεχόμενη τρομοκρατική δραστηριότητα.
Ωστόσο, από τη διερεύνηση της υπόθεσης δεν προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία για εμπλοκή του 23χρονου σε εγκληματική δραστηριότητα στη χώρα μας, ούτε υπήρχε σε βάρος του διεθνές ένταλμα αναζητήσεων οπότε και αφέθηκε ελεύθερος.
Οποιες άλλες πληροφορίες προέκυψαν και όποια στοιχεία κρίθηκαν αξιοποιήσιμα για περαιτέρω έρευνα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, παρασχέθηκαν άμεσα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας στις γαλλικές διωκτικές Αρχές, προκειμένου να αξιολογηθούν και διερευνηθούν.
Οι πληροφορίες αυτές και η εν γένει συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας συνέβαλλαν στον εντοπισμό και στην αποκάλυψη της δράσης του 23χρονου από την Αστυνομία της Γαλλίας.


Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ