Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το παιχνίδι του σταυρού στις ευρωεκλογές - Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν


Το παιχνίδι του σταυρού στις ευρωεκλογές - Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν
Την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται το Μέγαρο Μαξίμου και η Χαριλάου Τρικούπη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών αναδεικνύουν οι τελευταίες κυβερνητικές πρωτοβουλίες επί της εκλογικής διαδικασίας, γεγονός που πυροδοτεί εκ νέου την πολιτική αντιπαράθεση και την πόλωση.
Προφανώς οι κινήσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν καθοριστικά την βούληση του ελληνικού λαού και του εκλογικού σώματος, ωστόσο προκαλούν εντυπώσεις και ερμηνεύονται στην προσπάθεια της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, να ελέγξουν τουλάχιστον την δυναμική του εκλογικού σώματος προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ιδίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ στο δήμο της Αθήνας........

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.......



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ