Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Ευχαριστώ Μαντίμπα».... ''είπε'' και παραπέμφθηκε


Σύμφωνοι, να ακολουθούμε τους κανόνες.Αλλά που και που θέλει και λίγο χαλάρωμα. Αυτό φυσικά δεν είναι το πρέπον αλλά είπαμε λίγο χαλαρά......... και αναλόγως την περίπτωση. Τώρα στο θέμα δεν πιστεύω να γίνει κάτι με τους αθλητές, καθαρή θα την βγάλουν αλλά οι ''γείτονες'' δίνουν μαθήματα απόλυτης εφαρμογής..........

«Ευχαριστώ Μαντίμπα»
Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τον Νέλσον Μαντέλα και παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της τούρκικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επειδή δεν είχε πάρει σχετική άδεια.
Κυρώσεις αντιμετωπίζει και ο συμπαίκτης του Ντρογκμπά στη Γαλατασαράι, Εμανουέλ Εμπουέ, του οποίου το μπλουζάκι έγραφε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα».
Οι δύο παίκτες από την Ακτή Ελεφαντοστού θέλησαν με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον άνθρωπο-σύμβολο για την αφρικανική ήπειρο μετά τη νίκη της ομάδας τους επί της Ελαζεοσπόρ.








Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ