Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Κηδεία με ξένα κόλλυβα» για ακόμα μία φορά

Η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το επείγον και εκρηκτικό πρόβλημα χιλιάδων νοικοκυριών που μέσα στο καταχείμωνο δεν έχουν ρεύμα αποφάσισε να δώσει λύση και να τους το ξανά παρέχει.

Μπράβο στα «παλικάρια», στα «όσια» αυτά πρόσωπα. Καλέ εικονίσματα να τους κάνουμε............

Ένα πράγμα δεν μας είχαν πει και μας το ξεφούρνισαν και αυτό. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης - ύφεσης ποιος μ@κ@κ@ς θα πληρώσει το «μάρμαρο» αυτής της κοινωνικής, τρομάρα τους, πολιτικής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η απάντηση απλή δια στόματος υπουργού. Ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μανιάτης δήλωσε πως το κόστος

θα το πληρώσουν οι πολιτικοί..................
-
-
-
-
χαχαχα κουτό το πίστεψες;;;;;
-
Αυτοί ούτε του άγγελού τους νερό δεν δίνουν να φανταστςίς δεν τους φτάνουν να ζήσουν και κάνουν το σκ@!ο τους παξιμάδι.....
-
-
-
-
ΟΧΙ ΦΤΩΧΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ θα το αναλάβουν οι πολίτες με μικρή αύξηση, της τάξης του 0,50 ευρώ, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
''Η απόφαση είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία του ειδικού κοινωνικού τιμολογίου ώστε με ένα κόστος περίπου μισό ευρώ το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της ΔΕΗ να γίνει η αποπληρωμή της απαιτούμενης δαπάνης''.
Προσέξτε τώρα πως ο υπερφορολογούμενος πολίτης, αν και άλλος υπουργός, ο κος Στουρνάρας έχει αντίθετη γνώμη, αναλαμβάνει, πάλι, να λύσει ότι δεν μπόρεσε η κυβέρνηση, τι συνηθισμένο, και ότι αρνήθηκαν οι δήμαρχοι, πες μας κάτι καινούργιο, δηλαδή την επανασύνδεση του ρεύματος.

Για ακόμα μία φορά όλοι αυτοί οι ειδήμονες θα 
«ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ» 



Σχόλιο scorpio71:  Ποιος θα πληρώσει τις επανασυνδέσεις που θα γίνουν, έστω και στα «τυφλά», μας το είπαν. Απορίας άξιο είναι επίσης....... επειδή μιλάμε για οικονομικά                     (προϋπολογισμούς, απολογισμούς, κλπ) ΠΟΙΟΣ θα χρεωθεί τα χρωστούμενα και ποιος θα πληρώσει την κατανάλωση που κανείς δεν γνωρίζει σε πιο ύψος θα φτάσει εφόσον αναφερόμαστε σε συνανθρώπους μας με «ΑΝΑΓΚΕΣ»




Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ