Ο χώρος της Ελεύθερης «πνευματικής φλυαρίας».Ενημέρωση,Καταγγέλιες,Απόψεις,Σκέψεις,Ιδέες από όλους για όλους και για όλα!
Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)
.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Το ήξερες ..... αυτό;;;;;;;;
Στις
11:30 π.μ.
Αναρτήθηκε από
scorpio71
Λευκότερα λευκά.
Για λευκότερα λευκά, κάθε τόσο πλένετέ τα σε υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να διατηρούν την λαμπρότητά τους.
Γυάλισμα των φύλλων των φυτών..
Για να γυαλίζουν τα φύλλα των φυτών εσωτερικού χώρου, «σκουπίστε» τα με πανάκι, το οποίο έχετε βουτήξει σε ελαφρύ διάλυμα σόδας φαγητού, με νερό.
Για τα μήλα και τα κολοκυθάκια.
Προσθέστε στο νερό στο οποίο βράζετε τα μήλα για κομπόστα, λίγη σόδα φαγητού. Έτσι, τα μήλα σας δεν θα μαυρίσουν. Κάντε το ίδιο και όταν βράζετε κολοκυθάκια. Θα διατηρήσουν ένα υπέροχο, φωτεινό, πράσινο χρώμα.
Καινούργια δερμάτινα.
Τα δερμάτινά σας θα μοιάζουν πάντοτε σαν καινούργια, εάν κάθε τόσο τα περνάτε με ένα πανάκι, το οποίο θα έχετε βουτήξει σε ελαφρύ διάλυμα σόδας φαγητού, με νερό.
Καθαρίστε τα πάνινα ζωάκια των παιδιών.
Καθαρίστε τα πάνινα ζωάκια των παιδιών, με κορνφλάουρ! Με ένα καθαρό, μαλακό πανί, τρίψτε όλα τα ζωάκια, χρησιμοποιώντας άφθονο κορνφλάουρ, έτσι ώστε να τα «αλευρώσετε» καλά. Αφήστε τα τουλάχιστον μία ώρα και μετά βουρτσίστε τα πολύ καλά. Μαζί με το κορνφλάουρ θα φύγει και όλη η σκόνη και το ζωάκι θα είναι πάλι καθαρό και αφράτο.
Πριν καθαρίσετε έναν λεκέ στο χαλί.
Πριν προσπαθήσετε να καθαρίσετε έναν λεκέ στο χαλί σας, χρησιμοποιήστε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πιέστε το στον λεκέ, ώστε να «πάρει» όλα τα υγρά. Οι φρέσκοι λεκέδες φεύγουν είτε με αμμωνία, είτε με σαπούνι για πλύσιμο στο χέρι, διαλυμένο σε νερό. Πάρτε τον αφρό του λεκέ, με κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες κινήσεις, έτσι ώστε να μετακινηθεί το πέλος, προς όλες τις κατευθύνσεις. Εάν είναι η πρώτη φορά που πλένετε το χαλί, δοκιμάστε πρώτα την επίδραση του απορρυπαντικού σε κάποιο σημείο το οποίο καλύπτεται από έπιπλα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεβάψει.
Αφού καθαρίσετε έναν λεκέ στο χαλί.
Αφού καθαρίσετε κάποιον λεκέ στο χαλί σας, σκεπάστε τό σημείο με μία καθαρή πετσέτα και από πάνω τοποθετήστε ένα χονδρό βιβλίο. Αφήστε το έτσι, για όσο πιο πολλές ώρες μπορείτε, ώστε η πετσέτα να απορροφήσει όλη την υγρασία. Οι ίνες του χαλιού ρουφούν τον λεκέ, ο οποίος μπορεί να έχει «καθίσει» κάτω-κάτω, με αυτό το σύστημα, όμως, η πετσέτα θα απορροφήσει τα πάντα και αποκλείεται να ξαναεμφανισθεί η ενοχλητική κηλίδα.
Διακόσμηση ποτηριών σερβιρίσματος.
Διακοσμήστε τα ποτήρια όπου θα σερβίρετε κάποιο απεριτίφ με γλυκιά γεύση! Βάλτε σε ένα μπωλ, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, ή λεμονιού και σε ένα δεύτερο, ζάχαρη άχνη. Βουτήξτε το χείλος του ποτηριού, πρώτα στον χυμό και μετά στην ζάχαρη. Βάλτε για λίγο τα ποτήρια στην κατάψυξη, ώστε να σταθεροποιηθεί το γαρνίρισμα και μετά γεμίστε τα με το απεριτίφ και... παρουσιάστε τα.
Σωτάρισμα με ζάχαρη.
Αποφασίσατε να συνοδεύσετε το ψητό με καροτάκια και κρεμμύδια σωτέ; Για να πάρουν ένα ορεκτικό χρυσαφένιο χρώμα, τυλίξτε τα σε λίγη ζάχαρη άχνη και μετά σωτάρετέ τα. Θα αποκτήσουν μία υπέροχη εμφάνιση και, φυσικά, μία ακόμη πιο υπέροχη γεύση.
Πάλι βραστά αντίδια;
Σας αρέσουν τα αντίδια, αλλά πάλι βραστά θα τα κάνετε; Δοκιμάστε να τα σιγοψήσετε με λίγο βούτυρο, χυμό λεμονιού και μία κουταλιά της σούπας, ζάχαρη άχνη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ