Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η Γη από το διάστημα με τα «μάτια» της ΝΑΣΑ όπως δεν την έχετε ξαναδεί...!


Η Ευρώπη, η Αφρική, η Αμερική, η Αυστραλία, το Δέλτα του Νείλου όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Η NASA κατάφερε να μας αφήσει και πάλι με το στόμα ανοιχτό: φωτογράφησε τη Γη, νύχτα από το διάστημα...
Οι εικόνες είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακές. Δύσκολα μπορεί να το περιγράψει κανείς με λέξεις αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Στις 7 Δεκεμβρίου του 1972 η Γη φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από το διάστημα από το πλήρωμα της αποστολής Apollo 17.  Η ιστορική φωτογραφία «Γαλάζια Μπίλια» πέρασε στην ιστορία. 40 χρόνια μετά, έρχεται η «Μαύρη Μπίλια», η εικόνα της Γης τη νύχτα από το διάστημα...




Απολαύστε τις....!


Ευρώπη, Αφρική, Αραβική Χερσόνησος, Ασία


Ασία, Αυστραλία


Οι Ηνωμένες Πολιτείες


Η Αμερική

Αγγλία, Ιρλανδία και λίγο από... Γαλλία

Το Δέλτα του Νείλου

Η Κορεατική Χερσόνησος

Επίσης δείτε και το βίντεο....




Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ