Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Λάθος λαό διάλεξες να ηγεμονεύσεις...

Της Στεφανίας Λυγερού
Θεωρείς εαυτόν αριστότερο; Χρέος σου είναι να τραβήξεις όσους θεωρείς «λιγότερούς» σου μπρος, για να σε φτάσουν.
Αν αυτό που θέλεις είναι να στέκεις στο βάθρο σου και να ορίζεις το σωστό για να το εκτελούν ευλαβικά οι «λιγότεροί» σου, τότε………. ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!!
Η Ελλάδα, όχι απλώς είναι η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, αλλά ΚΑΙ «κατασκευάζει» (πες είν’ τα χώματα, πες ο ουρανός, πες η θάλασσά της) ανθρώπους με Ψυχή!! (Γι’ αυτό και) Ανυπότακτους!!! Αυτόνομους!!! Ελεύθερους!!!!

Λάθος λαό διάλεξες να ηγεμονεύσεις…

Αφιερωμένο σε όλους τους «αριστότερους» που έχω στη «αυλή» μου.


Υ.Γ. Ό,τι έχω δει στη ζωή μου (από γνώσεις) το ανακάλυψα μέσα από τον αντίλογο. Η σκέψη μου πάει τόσο πιο βαθιά, όσο με αναγκάζουν οι «αντιρρησίες». Και τους είμαι ευγνώμων!! Ευγνωμονώ τους «τυράννους» της ζωής μου, πιότερο από τους φίλους μου. Γιατί αυτοί με έφτασαν ως εδώ…
Κάθε φορά που γράφω ένα κείμενο, αυθόρμητα μού βγαίνει να το αφιερώσω σε κάποιον -σ’ αυτόν που μού το έβγαλε. Τελευταία στιγμή πάντα το αφήνω έτσι (γιατί δεν χρειάζεται), αλλά όλα μου τα κείμενα δεν είναι μόνο δικά μου. Ανήκουν περισσότερο σ’ αυτόν που με ανάγκασε να τα γράψω.
(Έπρεπε να το πω, δεν θέλω να ‘χω χρωστούμενα σε τούτη τη ζωή.)Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ