Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε η ώρα..;;;

Τώρα που τα πολιτικά κόμματα εντός και εκτός βουλής, δεν έχουν και δεν μπορούν τίποτα να υποσχεθούν και να τάξουν στους πελάτες –ψηφοφόρους τους, ήρθε η ώρα της αφύπνισης από το μακροχρόνιο λήθαργο της κάλπικης δημοκρατίας. Ο «τσοβόλας του πανανδρεϊσμού που θα τα δώσει όλα» δεν ζει ανάμεσά μας. Ακόμα και το ρουσφέτι της πρόσληψης στο δημόσιο έχει ξεφτίσει αφού και οι νυν δημόσιοι υπάλληλοι είναι υποψήφιοι άνεργοι, κάτι που λίγα χρόνια πριν θεωρείτο κακόγουστο αστείο.
Βλέπουμε πως ο «αντιμνημονιακός πολιτικάντης μεταμορφώνεται σε μνημονιακό και τούμπαλιν» και οι κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων γίνονται κωμικοτραγικό θέαμα και ακρόαμα προς τέρψιν των υπηκόων αυτής της δύσμοιρης χώρας. Ακριβώς τώρα που το ελάχιστο ίχνος αξιοπιστίας των «εθνοπατέρων» μετετράπη σε αισχύνη και ανείπωτη οργή εναντίον αυτών που πρώτα διέφθειραν συνειδητά και κατόπιν υποτίμησαν την νοημοσύνη μας, τώρα πια ο Έλληνας ιθαγενής δεν έχει να προσδοκά τίποτα από το μεταπολιτευτικό πελατειακό σύστημα.
Τώρα, 10 χρόνια μετά τη χειμερία νάρκη του πατρώου νομίσματος και την αντικατάστασή του από το «ευρώ» των διεθνών τοκογλύφων, ο Έλληνας αντελήφθη την πλεκτάνη του σοσιαλιστικού εκσυγχρονισμού. Του υποσχέθηκαν ξεδιάντροπα τον οικονομικό παράδεισο στον οποίο ποτέ δεν μετοίκησε. Εγκαταλείψαμε το «κουρασμένο εθνικό μας νόμισμα»- ίσως επειδή ήταν από τα αρχαιότερα στον κόσμο- για να δεθούμε στο τραίνο της Ευρωπαϊκής ατμομηχανής των οικονομικά δυνατών κρατών. Τώρα εξηγείται η αντίθεση της αντιδραστικής Μ. Βρετανίας και των άλλων σκανδιναβικών χωρών που απέρριψαν το εγχείρημα ΟΝΕ καθώς τώρα διαφαίνεται πως παραχώρησαν συνειδητά την οικονομική πρωτοκαθεδρία της Ευρώπης, κυρίως στην Γερμανία, έναντι των ασθενέστερων κρατών / δορυφόρων με την ισχνή παραγωγική δυνατότητα. Αυτό που συνέβη στην χώρα μας με το κοινό νόμισμα παρομοιάζεται με την συμμετοχή ενός Έλληνα σε παιχνίδι γνώσεων που διαδραματίζεται στην Γερμανία, ανταγωνιζόμενος με Γερμανούς αντιπάλους που διαγωνίζονται στην μητρική τους γλώσσα. Είναι ποτέ δυνατόν να πατήσει ο Έλληνας γρηγορότερα το κουμπί της απάντησης?
Τώρα επίσης ανακοινώθηκε και από δημόσια χείλη ο ορυκτός και υποθαλάσσιος πλούτος της χώρας τον οποίο κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό η μεταπολίτευση για να μην καλλιεργήσει προσδοκίες για αξιοπρεπή ζωή των Ελλήνων βασιζόμενων στις δικές τους δυνάμεις και όχι στα φευγάτα και εξοντωτικά τραπεζικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες των τοκογλύφων. Συγχρόνως τώρα όμως διαπιστώνουμε πως η διεκδίκηση του αυτονόητου πλούτου της θαλάσσιας αυλής μας δεν μπορεί να είναι «αμιγώς Ελληνική υπόθεση αφού η πίτα είναι μεγάλη και τα πετροδόλλαρα είναι πολλά» και πρέπει να μοιραστεί με τους αχόρταγους σύμμαχους για λόγους ηθικής, καλής γειτονίας και γεωπολιτικής! Κοιτάμε αποσβολωμένοι την Τουρκία και το Ισραήλ -δύο Ασιατικές χώρες - να διεκδικούν μερίδιο από το Ελληνικό / Κυπριακό θησαυρό παίζοντας τον ρόλο του εγγυητή και προστάτη των αυτονόητων δικαιωμάτων της Ελληνικής θάλασσας που αποτελεί μέρος της Μεσογείου και κατ’επέκταση της Ευρώπης.
Τώρα ακριβώς την στιγμή της χείριστης οικονομικής κατάστασης του Έλληνα, έφθασε και η στιγμή της σύγκρισης των ιδανικών του πρόσφατου παρελθόντος και του αρχαίου κλασικού μεγαλείου, με τα πρότυπα που μεταδίδουν τα σχολεία και το πανεπιστήμια, τα θέατρα και η τηλεόραση. Η σύγκριση ασφαλώς είναι ισοπεδωτική για την μιζέρια της τωρινής κατάστασης που ναρκώνει τον Έλληνα με ξενόφερτη υποκουλτούρα και απαξίωση της εθνικής του υπόστασης. Τα εθνικά σύμβολα όπως η σημαία και τα λάβαρα, οι θρησκευτικοί, στρατιωτικοί και πολιτικοί ηγέτες, οι ποιητές και συγγραφείς, η Ελληνική ιστορία και η φιλοσοφία, έννοιες θεμελιώδεις για την εθνική πρόοδο και ανάπτυξη, κατακρημνίστηκαν με σφοδρότητα. Ο σεβασμός στην δημόσια περιουσία και η καθαριότητα αντικαταστάθηκε με το γκράφιτι στους τοίχους και την παράνομη αφισοκόλληση, η ποίηση του εθνικού ιδεώδους από τον ύμνο στη μπάφο και την τεμπελιά, το ιδεώδες του αθλητισμού από τον χουλιγκανισμό και το πρόστυχο λάϊφ στάϊλ, η εργατικότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ συμπολιτών από την «ταξική πάλη» του εβραιο-μαρξισμού. Σταδιακά ξεχνάμε την ορθογραφία μας, ισοπεδώνεται η Ελληνική γραφή εξ’αιτίας της συνεχούς χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου στο οποίο επιβάλλεται έντεχνα η αγγλική γλώσσα και η γραφή με λατινικούς χαρακτήρες. Έτσι ακριβώς όπως ξεχάσαμε να κάνουμε τις βασικές πράξεις της αριθμητικής μετά την μαζική χρήση της αριθμομηχανής ακόμα και στα σχολεία.
Τώρα αποκαλύπτεται ακόμα και στους προοδευτικότερους συμπολίτες μας η ξεδιάντροπη εκμετάλλευση της Ελληνικής ιερής γης από τους σιωνιστές και τους πλουτοκράτες υπαλλήλους τους, που την προορίζουν για χώρο «υγειονομικής εναπόθεσης των αλλόφυλων οικονομικών τυχοδιωκτών». Τριτοκοσμικοί άνθρωποι που με δική τους πρωτοβουλία ή παρασυρόμενοι από «την προπαγάνδα της γης της επαγγελίας», συρρέουν κατά χιλιάδες μέσα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα εβδομαδιαία. Κάτι που πάντως εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια της Τουρκίας για εκφυλισμό του Ελληνικού κράτους και «ειρηνική ισλαμοποίηση της νοτιοανατολικής Ευρώπης». Ανέξοδη επιπλέον για τους Τούρκους αφού οι λαθρομετανάστες χρηματοδοτούνται από αμερικανο-σιωνιστικά σκοτεινά κέντρα με χιλιάδες ευρώ κατά την εκκίνησή τους από την Ασία και Αφρική (βλέπε Σόρος και τα παρακλάδια του). Ταυτόχρονα η Ελλάδα δεσμεύτηκε έναντι των Ευρωπαίων να τους φιλοξενεί αορίστως (Δουβλίνο 2), αφού ο προορισμός των λαθρομεταναστών είναι κατά μείζονα λόγο οι ανεπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Προστατευόμενο είδος λοιπόν οι λαθρομετανάστες από τους λάτρεις τους της «αριστερής διανόησης», πρέπει πάση θυσία να διαφυλαχθούν και να πολλαπλασιαστούν στην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να αφομοιωθούν από την Ελλάδα και να μεταλαμπαδεύσουν τον πολιτισμό τους στους γηγενείς ιθαγενείς! Αντίστοιχα οι Έλληνες πρέπει να «ανοίξουν τα σπίτια και τις καρδιές τους» υπερβαίνοντας την ιδιομορφία των φιλοξενούμενων τους, που δεν υπολογίζουν και τόσο την ανθρώπινη ζωή όταν τους στέκεται εμπόδιο για την δική τους επιβίωση… Ευτυχώς που ο υπουργός προστασίας του πολιτ-ικού (προ-πο) ανέλαβε προεκλογικά το σκούπισμά τους, όπως όμως κάνει η τεμπέλα νοικοκυρά που κρύβει την σκόνη κάτω από το χαλί όταν βαριέται να καθαρίσει πραγματικά. Με τον τρόπο αυτό θα εξαφανιστούν οι απρόσκλητοι επισκέπτες μας από την Αθήνα για να διασκορπιστούν στις μικρότερες πόλεις έτσι ώστε να μην μείνουν «παραπονεμένοι» οι συμπατριώτες μας της επαρχίας που πρέπει έστω και για μια φορά στην ζωή τους να νιώσουν πρωτευουσιάνοι…
Τώρα λοιπόν ήρθε και η ώρα που απογυμνώνεται η εικονική πραγματικότητα και αξιώνει την Εθνική Αντίσταση ως ύστατο χρέος του Έλληνα απέναντι στην φυλή και την φύση, τους προγόνους και τα παιδιά του, την ανθρώπινη υπόσταση και θεϊκή σοφία.
Εθνικισμός για να καθαρίσει ο τόπος και να αναπαυτούν οι ψυχές των ηρώων μας.
Η αφύπνιση έγινε για τους περισσότερους Έλληνες ιθαγενείς. Θα κουνήσουμε το δακτυλάκι μας ή θα γυρίσουμε από το άλλο πλευρό?



(Σχόλιο: Επειδή πολλοί ακόμα και σήμερα μπλέκουν τις έννοιες των λέξεων, για πολλούς και διάφορους λόγους, θεμιτούς ή αθέμιτους και ίσως η  προτελευταία φράση να ξυπνήσει αντιδράσεις αντί να αφυπνίσει σας θυμίζω «Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.» Ιωνας Δραγούμης από το ημερολόγιό του (18-3-1919))



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ