Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Έχεις « βρώμικο» μυαλό;;;;Τελικά αποδεικνύεται πως η κοινή αντίληψη που θέλει να μην υπάρχουν στον κόσμο «βρώμικα» πράγματα, αλλά μονάχα «βρώμικα» μυαλά που ερμηνεύουν «βρώμικα» παντού και πάντα ότι βλέπουν. Να η ευκαιρία να τσεκάρεται ο καθένας και η καθεμία πως αντιλαμβάνεται της πληροφορίες γύρω του.
Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα όπως και να σκέφτεστε άλλωστε η σκέψεις σας ανήκουν......!


Βλέποντας τις εικόνες που ακολουθούν καταλαβαίνει κανείς μια και καλή τι είχε ο Θεός στο κεφάλι του όταν έφτιαχνε τον κόσμο: μια οργιώδη πλάση μορφών στραμμένη, αφιερωμένη, προσηλωμένη στον έρωτα, το σεξ, τη συνουσία, εν ολίγοις στην ανάμειξη και τη δημιουργία.


Οι εντυπωσιακές αιδοιόμορφες και φαλλόμορφες οργανικές οντότητες από τις οποίες ξεχειλίζει η φύση είναι εκεί για να μας υπενθυμίζουν το σκοπό της ύπαρξής μας, που αποτελεί μέρος του μεγαλείου της φύσης: τη συνουσία, τη διαρκή δημιουργία και αναδημιουργία, την ένωση των πραγμάτων το ένα μέσα στο άλλο, τη ροπή τους να πλησιαστούν, να γίνουν ένα, να γεννήσουν κάτι άλλο.Αυτή είναι η ομορφιά ενός κόσμου, που όπως αποδεικνύεται είναι φύσει ερωτικός, ενός κόσμου της αφθονίας, της πληθώρας και της αισθησιακότητας. Και πάνω από όλα… της έκπληξης και της κατάπληξης!


Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ