Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

"Έλληνα".....γίνε αυτό που πράγματι Είσαι......!




Εσύ ....."Έλληνα"..... 
Υιέ του Φωτός 
Δημιουργέ πολιτισμών 
Πολεμιστή του δικαίου
Αγωνιστή της ελευθερίας 

Γίνε αυτό που πράγματι Είσαι και όχι αυτό που με «τέχνη» θέλουν να σε κάνουν....

Κατάντησες υπόδουλος, υποκατάστατών σου, ανύπαρκτης φοβέρας,  υπόδουλος μιας μοίρας που έπλασες μονάχος, υπόδουλος κατεστημένων που μόνο εσύ μπορείς να αφανίσεις........
Σταμάτησες να πολεμάς, νικημένος από την σκιά σου σταμάτησες να πολεμάς, φοβισμένος από τον αχό σου που τα στήθη σου δεν προτάσεις πια και κρύβεις στα σκοτάδια, και τα φυλάσσεις σε κλουβιά καλυμμένα με λιθάρια άβουλος παρέδωσες τα όπλα σου, σε ξένους λιθοβόλους που σε πετροβόλησαν, απάνω στους ναούς σου γιατί όπως λεν εσύ χρωστάς παρόλο που μόνο δίνεις, και ποτέ σου δεν εζήτησες τα όσα σ'έχουν πάρει. 
Ο Πατέρας σου σε δίδαξε, να είσαι φωτισμένος και από τον καιρό ποτέ, μην πέσεις σκουριασμένος που ως δούλος του δικού σου εγωισμού τα φτερά σου έκαψες, δουλεύοντας σαν σκύλος για το χρήμα κι ας είναι κρίμα μην έχοντας πια νόημα η ίδια η Ζωή ....









Πηγη



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ