Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Σπορ για λίγους και τολμηρούς

Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση… του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme σπορ, αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί τους αθλητές αυτούς είναι η απουσία του φόβου!
Τολμηροί ή ριψοκίνδυνοι, μπορεί και «τρελοί» για μερικούς, οι άνθρωποι αυτοί ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους για να κατακτήσουν ένα όνειρο, να κάνουν πράξη μια προσδοκία ζωής και να αποδείξουν το μεγαλείο της θέλησης.


Κι όταν οι πράξεις τους, είτε πρόκειται για αναβάσεις στις κορυφές του κόσμου είτε για πτήσεις στο κενό ή ακόμη για εντυπωσιακές καταδύσεις και πάλη με τα κύματα, απαθανατίζονται στο φακό δεν μπορεί παρά να κόβουν την ανάσα!Μοναδικές εικόνες ανθρώπων που ξεπέρασαν τον εαυτό τους συνθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή extreme σπορ που δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να τις περιγράψουμε. Γιατί ως γνωστόν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις…Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ