Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η διαφήμιση στην αντικαπνιστική εκστρατεία!



Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχει μια τεράστια αντικαπνιστική εκστρατεία εν εξελίξει τόσο από τις κυβερνήσεις όσο και από φορείς της Υγείας. Με διαφημίσεις κατά του καπνίσματος, με προειδοποιητικά σήματα πάνω στα πακέτα, με απαγόρευση σε κλειστούς και δημόσιους χώρους, με συνεχείς ενημερώσεις προσπαθούν ο καθένας από την πλευρά του να συμβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην ελάττωση αυτής της συνήθειας. Αν και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο ένας καπνιστής να διακόψει επηρεασμένος από μια διαφήμιση, ωστόσο η επανάληψη εντυπώνεται στο ασυνείδητο, δημιουργώντας αν μη τι άλλο τη σιγουριά ότι το κάπνισμα είναι «πολύ κακό πράγμα». Στο πλαίσιο αυτό, μια συλλογή από δημιουργικές αντικαπνιστικές διαφημίσεις μπαίνουν δυναμικά στον αγώνα κατά του καπνίσματος.Φυσικά αν δεν πετύχει και αυτό, « έγκυρες πηγές» αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν σε ποινές από νόμο 4000..............και σε ειδικές περιπτώσεις ίσως και βασανιστήρια αλλά Μπεϊβχάρτ..........................

Γίνεσαι στάχτη…


Πυροβολείς τον εαυτό σου…



5. Αυτοκτονία vs Ανθρωποκτονία


8. Ο καρκίνος θεραπεύει από το κάπνισμα…

Το νεκροκρέβατο…



Αυτό το νερό προκαλεί καρκίνο! Θα το έπινες;



Η σεξουαλική ζωή…





Καπνίστριες και θηλασμός…


Πάνω από 4.000 χημικά…






Τρομοκρατία…


 Το κάπνισμα μειώνει το βάρος: Ένας πνεύμονας τη φορά!


Αυτοκτονία…


Περιοχή μη καπνιστών!


Καπνιστής από δεύτερο χέρι!


Γρήγορος θάνατος vs Αργός θάνατος




Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ