Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "ναύτης του Αιγαίου", στέλνει γράμμα στον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο."Αρχηγέ κάνε το καθήκον σου"


Ο `ναύτης του Αιγαίου`, στέλνει γράμμα στον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο.`Αρχηγέ κάνε το καθήκον σου`
Μια επιστολή- άρθρο με την οποία απευθύνεται στον Α/ΓΕΕΘΑ και του επισημαίνει τις ευθύνες του για όσα υφίστανται οι στρατιωτικοί με τις περικοπές δημοσιεύει το Onalert.

Προέρχεται από έμπειρο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, μάχιμο για πολλά χρόνια στον Ελληνικό Στόλο, ο οποίος έχει απευθυνθεί με άλλη του επιστολή και προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο "ναύτης του Αιγαίου" ,όπως υπογράφει ξαναχτυπά!



Σκέψεις της πλώρης(Σκοτεινής νύχτας ,από τις εκατοντάδες απλήρωτες, σχετικά με τη στάση του ΑΓΕΕΘΑ )

«Ήθελα να πιστεύω ότι ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δεν είχε πρόθεση να παρέμβει και μέσα από μια εγκύκλιο πειθαρχολαγνείας να δημιουργήσει κλίμα τέτοιο ώστε να αποτρέψει τα στελέχη των ΕΔ να εκφράζουν την αντίθεση τους και να προβαίνουν σε οιανδήποτε διαμαρτυρία για τα μέτρα που σχεδιάζει να λάβει η τριχρωματική / τρικομματική / μνημονιακή Κυβέρνηση και αυτό γιατί σκεφτόμουνα ότι θα του ήταν αν όχι αδύνατον τουλάχιστον πολύ δύσκολο να αντικρίσει»..................................




Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ