Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Υποβρύχιο κυνήγι» αδρεναλίνη στον υδάτινο κόσμο !



Οι  ελεύθεροι δύτες (ψαροκυνηγοί ή ψαροντουφεκάδες) κατεβαίνουν σε μεγάλο βάθος χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού αυτόνομης κατάδυσης. Μόνα τους εφόδια η αγάπη για αυτό που κάνουν, η αγάπη για την φύση, το κουράγιο, η υπομονή, η γνώση, η καλή φυσική κατάσταση και ο εξοπλισμός τους.
Μην ξεχνάμε ο υδάτινος κόσμος δεν είναι ο κόσμος τους άρα μιλάμε για έναν αγώνα «εκτός έδρας».

Μια καλή αναπνοή με μεγάλη διάρκεια και αφήνουν την επιφάνεια. Τα βάθη που οδηγούν το σώμα τους ποικίλουν ανάλογα το είδος ψαρέματος και φυσικά την κατάσταση του «κυνηγού - ψαρά».
Μόλις τους αγκαλιάσει το υγρό στοιχείο και γίνουν ένα με αυτό τότε όλες οι αίσθησης μπαίνουν σε λειτουργία για να επιτευχθεί ο στόχος. Το κατάλληλο θήραμα που αναδεικνύει τις ικανότητες του υποβρύχιου κυνηγού. 



Το υποβρύχιο ψάρεμα αποτελεί από μόνο του μια μοναδική εμπειρία υποβρύχιου «κυνηγιού», προσφέροντας  όχι μόνο τη μαγεία του βυθού, την επαφή με την φύση αλλά και ορισμένα από τα νοστιμότερα «θηράματα» υπάρχουν στην υγρή αγκαλιά της θάλασσας. Δεν είναι δύσκολο θέλει προσήλωση, προσοχή, προπόνηση, γνώση και υπερβολική αγάπη για το υγρό στοιχείο.










Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ