Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η «λύση» για την λαθρομετανάστευση είναι «φυσική»!

Τελικά μάλλον κάποιος βάλθηκε να σώσει το κράτος από περιττά έξοδα με την κατασκευή του «φράχτη» για την αντιμετώπιση τον λαθραία εισερχομένων μεταναστών.  
Στο ύψος της...Βύσσας του Νομού Εβρου, στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας, ψαρεύτηκε πιράνχας 25 εκατοστών που ανήκει στο είδος Red Belly, το δεύτερο το τελευταίο χρονικό διάστημα.  Οι εκτιμήσεις οδηγούν στο προφανές: κάποιοι το βαρέθηκαν (ή τρόμαξαν) και από το ενυδρείο ο πέταξαν στο ποτάμι.
«Είναι ένα από τα τουλάχιστον δέκα διαφορετικά είδη που ζουν στη Νότια Αμερική, στον Αμαζόνιο, ιδιαίτερα στον παραπόταμό του, τον Παρανά» λέει στα Νέα, ο βιολόγος-ιχθυολόγος Αργύρης Καλλιανιώτης, διευθυντής στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Ερευνας (ΙΝΑΛΕ) στη Νέα Πέραμο Καβάλας.
«Προφανώς, λοιπόν, μεγάλωσαν τόσο πολύ που οι ιδιοκτήτες τους, είτε στη Βουλγαρία, είτε στην Αδριανούπολη, προτίμησαν να τα ξεφορτωθούν» υποστηρίζει ο κ. Καλλιανιώτης.
Τώρα η επόμενη κίνηση, χαριτολογώντας πάντα, είναι όποιος έχει και τίποτα κροκόδειλους ή αλιγάτορες που δεν τους θέλει, να τους αφήσει ελεύθερους στην φύση. Σημειώνω δε ότι οι τρείς χώρες οφείλουν να τοποθετήσουν πινακίδες που να προειδοποιούν......! Σίγουρα είναι πιο φτηνή λύση για την χώρα μας τώρα με την οικονομική κρίση................







Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ