Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ουπς έρχονται νέα σκληρά μέτρα, πρόσεχε κάτι κακό μπορεί να συμβεί


Την εποχή που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας έπαιζε έντονα το θέμα της τρόικας, των πιθανών νέων οριζόντιων μέτρων και του ενιαίου φόρου ακινήτων. Η κοινή γνώμη ήταν αγριεμένη και προκειμένου να “έρθει στα σύγκαλά της” έπρεπε να τρομάξει με τον κίνδυνο του φασισμού.
Κλασική περίπτωση αποπροσανατολισμού (που χρησιμοποιούν όλοι ανεξάρτητα τα «πιστεύω») της κοινής γνώμης, πάντα με την βοήθεια των ΜΜΕ (Μη Μας Εμπιστεύεστε).
Τότε μας προβάλανε τον κίνδυνο της κατάλυσης της δημοκρατίας τους........ Σε λίγες ημέρες το παιχνίδι θα ξαναπαιχτεί μέσα στο «ναό» τους, όπως τον αποκαλούν οι αντιπρόσωποι. Νέα και χειρότερα μέτρα έρχονται!
Άρα τι θα σκαρφιστούν τώρα σαν καλοί μαθητευόμενοι μάγοι για να κοιτάξουμε αλλού;;;
Το ερώτημα εύκολο, με δύσκολη απάντηση. Την προηγούμενη φορά θερμόαιμοι ακροδεξιοί που χειραγωγούνται πιο εύκολα κι ένα 45χρονο ρεμάλι που χειρίζεται το σουγιά την έκανε τη δουλειά. Τώρα ποια θα είναι η αφορμή;
Οι ακροδεξιοί «μαλάκωσαν» μετά το συνεχόμενο «δημοκρατικό μασάζ» από τις Ελληνικές δικαστικές αρχές.  Η Ελλάδα πάει για δεύτερη φορά αριστερά. Οπότε το να φας έναν αριστερό δεν είναι πλέον εύκολο και αν κρίνουμε την κατάσταση το αντίθετο είναι πιο σίγουρο. (Μην ξεχνάμε τρεις ήταν οι αναλώσιμοι του συστήματος, που δεν είχαν καμία σημασία).
Τώρα πλέον η τρόικα έγινε κουαρτέτο (όχι γιάννης, γιαννάκης) και η διαπραγμάτευση πάλι δε βηματίζει καλά και τα νέα μέτρα έρχονται στον ορίζοντα πρέπει να δώσουν εκ νέου λίγη δόση τρόμου στο κοιμώμενο λαό.
Αρά στο κάδρο αντί των πειθαρχημένων και γυμνασμένων της Χρυσής Αυγής και των επαγγελματιών που χρειάστηκαν για τα αντίποινα, τι μένει;
Μένει η απέναντι πλευρά της αντιεξουσίας.... και οι εύκολοι στο «άναμα», λόγω κουλτούρας - πίστης - κοσμοθεωρίας - κατάντιας, πρόσφυγες (για όσους δεν γνωρίζουν την Συνθήκη της Γενεύης και βλέπουν τηλεόραση) ή παράτυποι μετανάστες για τους «λογοπλάστες» ή λαθραία εισερχόμενοι.

Αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει. Εκτός και είμαστε τόσο τυχεροί και μας θεωρήσουν καλά «πρόβατα» (συγνώμη στα ευγενή θηλαστικά) και αρκεστούν σε απλό δούλεμα!
Αν τώρα θυμηθούμε την εμπειρία του 2008 και με γνώμονα την διαρκεί προσπάθεια κάποιων, εκτός συνόρων αλλά και τους διαχειριστές τους εντός, για τη διάλυση της Πατρίδας και του Ελληνικού Έθνους ο φόβος ανεξέλεγκτων καταστάσεων είναι βάσιμος, είναι βέβαιο ότι τα όνειρα των κοιμώμενων νεοελλήνων θα γίνουν εφιάλτες....!

Ποιοι τώρα θα μιλήσουν για κατάλυση της δημοκρατίας, λες και τώρα υπάρχει δημοκρατία ή δεν είναι φασισμός να σου δημεύουν το σπίτι και το βιός με φόρους και χαράτσια, όταν θα καταλύεται το Έθνος; 
Η σωτηρία για ποιους θα έρθει; Όταν ο καναπές έχει λυγίσει από το βάρος; 

Όποιοι -ες είναι σε εγρήγορση ίσως δουν το φως!
Είμαστε απόγονοι ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ή απλοί ραγιάδες;
Τι κάνουμε θα τους αφήσουμε;



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ