Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

Είναι πολύ αργά πλέον να ετοιμασθούμε για το μοιραίο, μια νέα εθνική απώλεια που βρίσκεται προ των πυλών.

Μέσα σε ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε capital controls (η μοναδική απολίτιστη ΟΥΓΚΑΝΑ και άθλια χώρα του πλανήτη), έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο και όπου νάναι θα γίνουμε Guantanamo εκατομμυρίων κολασμένων λαθρομεταναστών και 11 εκατομμυρίων αποχαυνωμένων Ελλήνων που βλέπουν τον όλεθρο που πλησιάζει και κάνουν πως δεν τους αφορά ή δεν εχουν καμία ευθύνη, τα χάπατα.

Τι άλλο περιμένεις να σου συμβεί ΗΛΙΘΙΕ Νεοέλληνα;

Tην ίδια στιγμή οι Μουζάλας και Δραγασάκης σε προετοιμάζουν για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη των ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ της Ευρώπης, ενώ ο Βίτσας επικροτεί την εμπλοκή του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) στο Αιγαίο. !!!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ




Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ