Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

«Τώρα κλαίνε στην Ευρώπη για τους ανθρώπους που πνίγονται στην θάλασσα ....»

Του Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου
www.nikosxeiladakis.gr

Σε μια σημαντική συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ στο ρωσικό κανάλι RΤ, και την οποία επίτηδες διαστρέβλωσαν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως, «τώρα κλαίνε στην Ευρώπη για τους ανθρώπους που πνίγονται στην θάλασσα προσπαθώντας να φύγουν από τον πόλεμο. Αντί να κλαίνε γιατί τόσα χρόνια άφησαν ελεύθερο το Τζιχαντ να κυνηγά και να σφάζει τους πολίτες μας μέσα στην ίδια τους την χώρα ; Τώρα αυτή η φρίκη, αυτός φανατισμός, αυτή η τρομοκρατία, θα μπει μέσα στα σπίτια αυτής της αδιάφορης και αναίσθητης Ευρώπης.» 
Το άσχημο για εμάς είναι πως η Ελλάδα είναι η πόρτα όλης αυτής της φρίκης.

Παρακολουθούμε μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν μια μόνο «γεύση» από όλη αυτή την κατάσταση που αναμένεται τις επόμενες μέρες να εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο, ενώ κάποιοι Άραβες δασκαλεμένοι μιλούν στο γερμανικό κανάλι ZDF και ομολογούν πως κάποιοι επιπόλαιοι τους έχουν τάξει «λαγούς με πετραχήλια», γι’ αυτό και όλοι τρέχουν να πάνε στην Ευρώπη.

Αυτοί που άνοιξαν τις πύλες του ολέθρου, θα αναγκαστούν να υποστούν όλες τις συνέπειες αυτής της άνθρωποθύελλας και ο μόνος που ενδιαφέρεται πραγματικά να αντιμετωπίσει όλη αυτή την καταστροφή στην ίδια της την πηγή, είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν που άρχισε να αντιλαμβάνεται τι πυριτιδαποθήκη στήνουν στις δίκες του πόρτες, γι’ αυτό και ανέλαβε δράση προς μεγάλη δυσαρέσκεια όλων αυτών των «φιλειρηνιστών», ακτιβιστών και…υποκριτών του διαβόλου.

Η πραγματικότητα μέσα από τα βίντεο της συμφοράς...........................Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ