Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Διατροφή vs Καρκίνος


ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!
του Δρ. Κων/νου Μουρούτη

Φίλοι και φίλες,
Μια καινούργια αναφορά και έκθεση δείχνει πως το παγκόσμιο κόστος για την φαρμακευτική μονάχα ,αγωγή του καρκίνου.. φτάνει στα $100 δισ. ετησίως ένα 10.3% αύξηση από το2013.

Οι εδικοί προβλέπουν μέχρι το 2018 ο αριθμός τούτος να πάει στα $147 δισ..

Αλλά μπορούν να σωθούν δισεκατομμύρια….. ζωές και οχι λεφτά με το φρενάρισμα των καρκίνων που σχετίζονται με το lifestyle.

Περίπου το 1/3 των νεοπλασιών είναι προλήψιμες, σύμφωνα με τον ΠΟΥ Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization). Και το AICR (American Institute for Cancer Research) δηλώνει ότι η αλλαγή στον τρόπο ζωής σώζει πάνω από 340,000 περιπτώσεις καρκίνου ετησίως..


Παρακάτω σας παραθέτουμε 7 βασικές αρχές ζωής για την πρόληψη της νόσου ταύτης..
Λάβετε και πράξετε για να ζήσετε..:
  • Αποφύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ιδιαίτερα για ορμονοεξαρτώμενους καρκίνους.
  • Απομακρύνετε το αλκοόλ από τη ζωή σας και δη για εκείνους όπως στόματος, λάρυγγα, οισοφάγου, κόλον, ορθό, μαστό.
  • Διώξτε το κρέας σε ΚΑΘΕ του μορφή.. Η ζωική πρωτεΐνη είναι το Νο 1 χημικό καρκινογόνο..
  • Αποφύγετε το τηγάνισμα, ψήσιμο για καρκίνους στον εντερικό αυλό, μαστό, προστάτη, νεφρούς, πάγκρεας.
  • Καταναλώστε προϊόντα σόγιας για μείωση του καρκίνου του μαστού και για την ίαση εκείνων που ήδη έχουν διαγνωστεί.
  • Δώστε έμφαση στα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, καρπούς και σπόρους..
Απολαυστε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να έχετε 24ωρες και 7ημερες στιγμές, ηρεμίας, γαλήνης και ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ για να υπάρξει επιδιόρθωση στο κυτταρικό σας DNA από τις ζημιές που γίνονται σε καθημερινή βάση λόγου του διεφθαρμένου μας περιβάλλοντος.
Με εκτίμηση,
Δρ. Κων/νος Μουρούτης


Πρόληψη του Καρκίνου και Έκθεση Πολιτικής Στατιστικής του καρκίνου…….
Ο καθηγητής Sir Michael Marmot μιλάει για την από κοινού Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο / Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο Πολιτική έκθεσης πολιτικής και δράσης για την πρόληψη του καρκίνου.
Ο καθηγητής Marmot συνοψίζει τις συστάσεις των εκθέσεων και εξηγεί πώς, αν εφαρμοστούν, οι αλλαγές μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των στατιστικών του καρκίνου σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.
Ο καθηγητής Marmot μιλάει με ειλικρίνεια για τις μελλοντικές εκτιμήσεις των περιπτώσεων καρκίνου οι οποίες θα μπορούσαν να προληφθούν με την υγιεινή διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και τη διαχείριση του βάρους

http://www.who.int/cancer/prevention/en/
http://www.aicr.org/res…/research_science_policy_report.html





Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ