Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος στον Έβρο

Τις περιοχές που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Έβρο επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.
Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το φυλάκιο 126 της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Σουφλί, τα έργα απάντλησης υδάτων στο Σουφλί, το φυλάκιο στις Πλαγιές, τα Λαγυνά και τον Πόρο.

«Οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς και μετά το 1963 είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πλέον σπίτια να έχουν πλημμυρίσει. Έχει γίνει τεράστια καταστροφή σε όλες τις καλλιέργειες», σημείωσε και ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις που όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν κοντά στους κατοίκους .
«Με τον κ. αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας σαν πολιτική ηγεσία δώσαμε εντολή να μεταφερθούν από άλλες μονάδες της υπόλοιπης Ελλάδος με προτεραιότητα στον ‘Εβρο αλλά βεβαίως και στα νησιά οι νεοσύλλεκτοι. Θα υπάρχουν και ανακοινώσεις εντός των επομένων ωρών στις προγραμματικές δηλώσεις.


Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να υπηρετούν στο κέντρο της Αθήνας και να έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με κάποιους άλλους οι οποίοι φυλάνε σκοπιά στον Έβρο. Τα «ρουσφέτια» θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό-εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης-και όχι πολιτικό» τόνισε με νόημα.
«Οι μονάδες στον Έβρο, στην παραμεθόριο και στα νησιά θα έχουν πληρότητα 100% τουλάχιστον. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το φαινόμενο να βλέπουμε 400% πληρότητα της μονάδας στην Καλαμάτα και 30% στην παραμεθόριο», σημείωσε.


Τέλος διαβεβαίωσε και εκ μέρους του πρωθυπουργού ότι «η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές. Θα δράσει η πολιτεία σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αποζημίωση των πληγέντων. Όπως έκαναν οι Ένοπλες Δυνάμεις έτσι και οι υπόλοιπες αρχές να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους. Ο Έβρος πρέπει να είναι μέριμνα όλων μας, ο τόπος εκείνος που θα έρθουν οι νέοι πίσω, που θα καλλιεργηθούν ξανά τα χωράφια, θα ξεκινήσει ξανά η παραγωγή και όχι ο τόπος που θα στέλνει μετανάστες σε όλο τον κόσμο».






Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ