Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ζήτω η Δημοκρατία….!!!!!!

Ελληνικό Κράτος vs Ν. Ρωμανός σημειώσατε 2.
Ζήτω η Δημοκρατία….!!!!!! Η μειοψηφία νίκησε!!!
Μπράβο στους εκπροσώπους της…!
Για πρώτη φορά έσκυψαν όλοι μαζί χωρίς αντιπαλότητα πάνω από ένα πρόβλημα, σοβαρό ή όχι ας το κρίνει η ιστορία. Το περίεργο, το πρόβλημα είναι ενός ανθρώπου και όχι ενός λαού. Το ερώτημα, τελικά τι υπηρετεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τι η δημοκρατία κάποιων;;;;;;;;;;;;;;;;;; 
Το παράλογο σε όλο του το μεγαλείο προς θρέψη του «δημοκρατικού» - κομματικού συστήματος και προς τέρψη των ΜΜΕ. Μέχρι και ο Πρόεδρος η ανλωτατη αρχή του τόπου πήρε θέση, όταν λάμπει δια της απουσίας του για ότι άλλο βαραίνει ένα ολόκληρο ΛΑΟ (που, παράδοξο, σαν θεσμός οφείλει να υπηρετεί).

Νίκη εναντίον του σάπιου συστήματος, ένας άνθρωπος, ένας επαναστάτης, ένας ένας ένας κατάφερε να γίνει το δικό του!!!!
Ένας, που ανήκει στην μειοψηφία, που δεν αποδέχεται το κράτος, κατάφερε να κερδίσει την πλειοψηφία. Ένας που δεν αποδέχεται το κράτος (όπως και αν είναι αυτό) άρα και τους νόμους του, παίρνει ένα όπλο ληστεύει μία τράπεζα και δηλώνει πολιτικός κρατούμενος μετά την σύλληψή του. Στη συνέχεια κάνει χρήση νόμου του κράτους (που δεν αποδέχεται, για να μην ξεχνιόμαστε) απλά γιατί τον συμφέρει (ο επαναστάτης στο μεγαλείο του) και τέλος κοντράρεται με το σύστημα γιατί δεν του κάνει το χατίρι που του παραχώρησε.

Παράλογο αλλά και μήνυμα για τους υπόλοιπους (αν υπάρχει όπως μας λένε ισότητα και ισονομία). Κάντε ότι θέλετε πέρα από το νόμο, δηλώστε αντιεξουσιαστές (αν σας πιάσουν) και μετά εκμεταλλευτείτε έναν από τους πολλούς νόμους. Τέλος κάντε μια απεργία πείνας, δίψας, ύπνου ή ότι άλλο σας κατέβει και διεκδικήστε ότι σας χαρίζει ο παραπάνω νόμος.

Προσοχή όμως «γατάκια», απλοί ιθαγενείς αυτής της χώρας, να έχετε καλές πολιτικές-«δημοκρατικές» και μιντιακές πλάτες γιατί αλλιώς θα πάτε άκλαφτοι και στα ψιλά………………. 
Ο νοών νοείτω.



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ