Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το ΣτΕ αποφάσισε το κράτος θα τα δώσει;;;;;;


Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει ο λαός. Το Σ τ Ε αποφάσισε αλλά ρωτάω πιστεύετε ότι το κράτος δεν θα βρει τρόπο να ξεφύγει. Τελικά βρήκε όχι παίζουνε!
Σε βάθος…10ετίας η επιστροφή αναδρομικών στους στρατιωτικούς και ενιαίο μισθολόγιο
Μετά το μπαράζ δικαιώσεων για ένστολους,δικαστικούς,ιατρούς του ΕΣΥ, πανεπιστημιακούς,
διπλωματικούς υπαλλήλους και αρχιερείς σ΄ ότι έχει να κάνει με τις περικοπές που υπέστησαν η κυβέρνηση είναι σε κατάσταση συναγερμού. Πιεζόμενη από τους δανειστές κάνει σχέδια και σενάρια για το πως θα καλύψει το 1,1 δις ευρώ που θα προκύψει από την επιστροφή αναδρομικών αλλά και από την “επιστροφή” των μισθών όλων αυτών των κατηγοριών στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Έθνους η κυβέρνηση προσανατολίζεται στις εξής “λύσεις”:

  • Επιστροφή των αναδρομικών σε βάθος…10ετίας.
  • Νέα μισθολογική ρύθμιση για όλες αυτές τις κατηγορίες. Είτε με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου του Δημοσίου και στα ειδικά μισθολόγια με εξαίρεση στους δικαστικούς.
Σύμφωνα με τις κυβερνητικές απόψεις το ποσό που αφορά στην επιστροφή χρημάτων για τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας εκτιμάται στα 310 εκατομμύρια ευρώ ,άλλα 100 για τους απόστρατους και περίπου 70 για το “ξεπάγωμα” των προαγωγών.









Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ