Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι ομορφιές της Ελλάδας στα «ψηλά»...!!!

Στολίδια των ελληνικών βουνών, τα χωριά που θα δείτε στη συνέχεια δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους αντίστοιχους ξένους ορεινούς οικισμούς. Κρυμμένα μέσα σε φαράγγια, πάνω σε βουνοκορφές, πνιγμένα στη βλάστηση ή στο χιόνι, άλλα μικρότερα και άλλα κεφαλοχώρια, αποτελούν ένα προς ένα μικρά διαμάντια της ελληνικής επαρχίας. Φιλόξενα και παρδοσιακά υπόσχνται στους επισκέπτες καλό φαγητό, υπέροχα φυσικά τοπία αλλά και δραστηριότητες στη φύση που αποτελούν μοναδικές εμπειρίες. Άλλα ξεχωρίζουν για την υπέροχη θέα τους, άλλα για την τοποθεσία κι άλλα για την αρχιτεκτονική τους, όλα όμως εκπλήσσουν με την ομορφιά τους και προκαλούν αμέτρητα φωτογραφικά κλικ αλλά και μια μεγάλη ανάγκη να τα επισκεφθούμε…

Άνω Δολιανά, Αρκαδία


Δημητσάνα, Αρκαδία


Καστάνιτσα, Αρκαδία

 
Σαμαρίνα, Γρεβενά


Καλαρρύτες, Ιωάννινα


Μικρό & Μεγάλο Πάπιγκο, Ιωάννινα


Βογατσικό, Καστοριά


Ελατού, Ορεινή Ναυπακτία


Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Πέλλα


Μηλιές, Πήλιο


Παλαιός Άγιος Παντελεήμων, Πιερία


Περτούλι, Τρίκαλα


Νυμφαίο, Φλώρινα













Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ