Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πρώην Υπουργός με χειροπέδες


Σας ρωτώ τελικά έχουν άδικο όσοι και όσες βρίζουν και απαξιώνουν τους πολιτικούς αυτής της χώρας;;;;;;;;
Μήπως για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα το θράσος της εξουσίας;;;;;;;;
Πόσο εύκολα είναι οι αλαζόνες «κατέχοντες», υπεράνω του νόμου που αυτοί αποφασίζουν για όλους εμάς;;;;;;

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης το σήμερα το μεσημέρι , μετά από έλεγχο της Τροχαίας.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην υπουργός οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού, χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες αλλά κατασκευασμένες............μιας και της νόμιμες τις είχε καταθέσει μαζί με την άδεια κυκλοφορίας!
Το αυτοκίνητο τράβηξε το ενδιαφέρον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς παραβίασε stop στη λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λούτσα!
Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει και τότε διαπίστωσαν και τις υπόλοιπες παραβάσεις.
Ο πρώην υπουργός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αρτέμιδας, από όπου μεταφέρθηκε στην τροχαία Αγίας Παρασκευής, για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδής βεβαίωσης και όχημα ανασφάλιστο.
Σημείωση για όσους δεν θυμούνται ο παραπάνω «κύριος» διατέλεσε υπουργός Συγκοινωνιών και από αυτή την θέση «έστειλε» κλίση στον ''Ψωμιάδη'' γιατί τον είδε στην τηλεόραση να επιβαίνει σε δίκυκλο χωρίς κράνος, μοίραζε σε οδηγούς τον ΚΟΚ για να τους συνετίσει και ''κάποτε'' στο ΜΕΤΡΟ εφιστούσε στους επιβάτες την χρήση εισιτηρίου (για να μην.....).
Υπέρμαχος του ΝΟΜΟΥ και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, όπως όλοι τους........... μέχρι να ΠΙΑΣΤΟΥΝ....... 
 
Επίσης δεν είναι ο μοναδικός........... απλά έτυχε να ''πιαστεί'' ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ όπως και ο Άκης......

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και επιτέλους να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι -ες για οποιονδήποτε λόγο, που τόσα χρόνια μας κάθονται στο «σβέρκο»!!!



Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ο παραπάνω είναι νομικός (άσχετα αν δεν εργάστηκε ποτέ σαν δικηγόρος, βλέπεις επαγγελματίας πολιτικός - σωτήρας) και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Για Ένα Νέο Ήθος» πιο είναι αυτό δεν ξέρω , μάλλον το ήθος των πολιτικών. Επίσης το όνομά του ενεπλάκη και στην υπόθεση της Siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ