Ο χώρος της Ελεύθερης «πνευματικής φλυαρίας».Ενημέρωση,Καταγγέλιες,Απόψεις,Σκέψεις,Ιδέες από όλους για όλους και για όλα!
Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)
.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.
Τετάρτη 3 Απριλίου 2013
7 διαφορετικές χρήσεις του φούρνου μικροκυμάτων!
Στις
11:33 π.μ.
Αναρτήθηκε από
scorpio71
Ο φούρνος μικροκυμάτων άμα τη εμφανίσει του απέκτησε πολλούς φίλους και άλλους τόσους εχθρούς. Όλοι, βέβαια, συμφωνούν σε ένα πράγμα: Είναι πέρα για πέρα εξυπηρετικός και η χρήση του λύνει τα χέρια της νοικοκυράς με κάθε τρόπο. Πέρα όμως από τη συνήθη χρήση του, υπάρχουν και μερικές… απροσδόκητες χρήσεις που θα μας εξυπηρετήσουν!
1. Ανανεώσετε το άρωμα των μπαχαρικών σας βάζοντας το φούρνο σε πλήρη ισχύ για 30
1. Ανανεώσετε το άρωμα των μπαχαρικών σας βάζοντας το φούρνο σε πλήρη ισχύ για 30
δευτερόλεπτα.
2. Το μπαγιάτικο ψωμί τυλιγμένο σε ένα χαρτί κουζίνας γίνεται μαλακό σαν φρέσκο εάν το ζεστάνετε για ένα λεπτό.
4. Τα καρύδια θα σπάνε πιο εύκολα και δεν θα διαλύεται η σάρκα τους εάν τα τοποθετήσετε σε νερό και τα ζεστάνετε στο φούρνο σας σε πλήρη ισχύ.
5. Το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ θα καθαριστούν πιο εύκολα εάν ζεσταθούν για τριάντα
5. Το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ θα καθαριστούν πιο εύκολα εάν ζεσταθούν για τριάντα
δευτερόλεπτα σε πλήρη ισχύ.
6. Ο φούρνος μικροκυμάτων διευκολύνει το χυμό του λεμονιού ή του πορτοκαλιού να βγει πιο εύκολα. Ζεστάνετε για λίγο σε πλήρη ισχύ, αφήστε να κρυώσει και ο καρπός θα στύβεται ευκολότερα.
6. Ο φούρνος μικροκυμάτων διευκολύνει το χυμό του λεμονιού ή του πορτοκαλιού να βγει πιο εύκολα. Ζεστάνετε για λίγο σε πλήρη ισχύ, αφήστε να κρυώσει και ο καρπός θα στύβεται ευκολότερα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ