Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Διακόσμηση σπιτιού με τους κανόνες της «οικονομικής κρίσης»


Μέρα με την μέρα οι «περισπούδαστοι εφιάλτες» εντός και εκτός συνόρων έχουν κατορθώσει το απίθανο. Μας μειώνουν συνεχώς τα έσοδα και μας αυξάνουν τα έξοδα. Προς αγανάκτηση τους πολλοί από εμάς διαθέτουμε ακόμα κατοικίες (για όσο θα έχουμε ακόμα). Σίγουρα χρειάζονται διακόσμηση, έτσι βρε αδερφέ για να χαρεί λίγο η ψυχούλα μας. Φυσικά σε αυτή την ιδέα κάποιος θα σκεφτεί, που λεφτά για τέτοια και με το δίκιο του.
Την λύση απλά και οικονομικά, την δίνει ο 55χρονος σήμερα δικηγόρος Says Kratzer, που κατάφερε να μετατρέψει ολόκληρο το σπίτι του σε ένα μεγάλο έργο τέχνης.
Όπως δηλώνει ο ίδιος «πάντα θαύμαζα την τέχνη του Ιμπρεσιονισμού. Σε ηλικία 30 ετών ήθελα να διακοσμήσω αναλόγως το σπίτι μου, αλλά δεν είχα τα χρήματα για να αποκτήσω τόσα έργα».
Έτσι ξεκίνησε να τα ζωγραφίζει μόνος του στο τοίχο του σπιτιού του. Όταν τελείωσε, είχε χρησιμοποιήσει 3 μαρκαδόρους που του στοίχισαν λιγότερο από 10 δολάρια!
Απολαύστε το έργο του και πιστεύω να εμπνευστούν αρκετοί......................................Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ