Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Παράξενοι θάνατοι στην ιστορία του ανθρώπου


Η συγκεκριμένη λίστα συνεχώς αυξάνεται, αλλά ας δούμε ενδεικτικά μερικούς από τους πιο παράξενους θανάτους στην ιστορία με αυστηρά χρονολογική σειρά.............!


Το 892…


Ο «Sigurd the Mighty of Orkney» έδεσε το κεφάλι του νικημένου εχθρού του στη σέλα του αλόγου του. Την ώρα που κάλπαζε, τα δόντια του αποκεφαλισμένου κεφαλιού έγδαραν το πόδι του και προκάλεσαν τελικά μια θανατηφόρα μόλυνση.

Το 1327…

Ο Edward II της Αγγλίας δολοφονήθηκε μέσω της διείσδυσης ένας καυτού σίδερου στον πρωκτό του.


Το 1478…


Ο George Plantagenet, δούκας του Clarence, επρόκειτο να εκτελεσθεί. Η τελευταία του επιθυμία; Να πνιγεί σε ένα βαρέλι του κρασιού.

Το 1649…
Ο Sir Arthur Aston χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με το ξυλινο πόδι του.

Το 1771…
Ο Adolf Fredrik, βασιλιάς της Σουηδίας, έφαγε μέχρι θανάτου! Το τελευταίο του γεύμα περιλάμβανε αστακό, καπνιστές ρέγγες, χαβιάρι, ξινό λάχανο, σαμπάνια και δεκατέσσερις μερίδες του αγαπημένου του επιδορπίου, semla (μια παραδοσιακή ζύμη της Βόρειας Ευρωπης) σε ένα μπολ καυτού γάλακτος. Έχει μείνει γνωστός στη Σουηδία ως «ο βασιλιάς που έφαγε μέχρι θανάτου».

Το 1814…
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στη «London Beer Flood», όπου 323.000 γαλλόνια μπύρας από την Meux and Company Brewery ξεχύθηκαν από τις δεξαμενές της στους δρόμους.

Το 1940…
Ο Marcus Garvey πέθανε όταν υπέστη δύο εγκεφαλικά, αφού προηγουμένως είχε διαβάσει την πρόωρη, αρνητική νεκρολογία του.

Το 1947…

Οι διαβόητοι αποθησαυριστές, αδελφοί Collyer, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην πόλη της Νέας Υόρκης. Ο Langley, ο νεώτερος, πέθανε αφού παγιδεύτηκε σε δική του παγίδα και καταπλακώθηκε από βιβλία, εφημερίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μερικές ημέρες αργότερα, ο τυφλός και παράλυτος αδελφός του Homer πέθανε από λιμό.

Το 1960…
Ο Alan Stacey, επαγγελματίας οδηγός αγώνων, έχασε τον έλεγχο και σκοτώθηκε σε τρακάρισμα κατά τη διάρκεια του Βέλγικου Grand Prix, εξαιτίας ενός πουλιού που έπεσε στο πρόσωπο του.

Το 1974…
Ο Basil Brown, υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, πέθανε από υπερβολική δόση βιταμίνης Α, αφού έπινε 3,8 λίτρα χυμό καρότου κάθε μέρα επί δέκα συνεχόμενες μέρες με αποτέλεσμα να καταστρέψει το συκώτι του.
Το 1998…


Μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου σκοτώθηκε από αστραπή κατά τη διάρκεια ενός ματς στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκο. Η γηπεδούχος ομάδα από την άλλη, δεν έπαθε τίποτα!

Το 2010…
Ο Ρώσος Vladimir Ladyzhensky πέθανε κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σάουνας στην Φιλανδία, αφού είχε κάτσει 6 λεπτά στην σάουνα σε θερμοκρασία 110 °C.
Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ