Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Ενα φιλί για καληνύχτα», πολλά φιλία για πορτρέτο!



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χιούστον και από μικρή ήξερε πως ήθελε να γίνει διάσημη! Λάτρευε τα σπορ, τη μουσική και το διάβασμα, ενώ η μεγάλη της αδυναμία ήταν το μακιγιάζ, και πιο συγκεριμένα τα κραγιόν. Ροζ, πορτοκαλί, κόκκινα, φούξια… όλα τα χρώματα υπήρχαν στο τσαντάκι της, αφού δεν μπορούσε ούτε λεπτό να τα αποχωριστεί.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα της άρεσε το… μπόλικο κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη. Ήταν σέξι και εντυπωσιακό! Της άρεσε, όμως, και η ζωγραφική. Έτσι πολύ γρήγορα αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο αυτά «χόμπι» της. Με ποιο τρόπο; Αντί για πινέλα και χρώματα, βάζει κόκκινο κραγιόν στα χείλια και ζωγραφίζει εντυπωσιακά πορτρέτα, στέλνοντας πολλά… φιλιά σε έναν λευκό καμβά!

Μεταβάλλοντας την πίεση που ασκεί με τα φιλιά της στον καμβά δημιουργεί εκπληκτικά έργα ζωγραφικής, τα οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούσαμε καν να τα κάνουμε, έστω κι αν είχαμε έναν σωρό εργαλεία ζωγραφικής.






Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ