Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η «τέχνη» της παραλλαγής στην υπηρεσία της Τέχνης



Όταν σκεφτόμαστε το boddy painting ως μορφή τέχνης το μυαλό των περισσοτέρων από εμάς πηγαίνει στο… βάψιμο του σώματος και του προσώπου με έντονα χρώματα και στο σχηματισμό εντυπωσιακών σχεδίων πάνω στο γυμνό σώμα.
Η 39χρονη Αυστραλέζα καλλιτέχνις Emma Hack, όμως, μεταφέρει με άνεση το boddy painting σε άλλη διάσταση, δυσκολεύοντας ακόμη και την αναγνώριση των μοντέλων μέσα στην εικόνα, καθώς δημιουργεί απίστευτα έργα τέχνης, όπου ζωγραφίζει άνδρες και γυναίκες μοντέλα και τους… καμουφλάρει εντελώς μέσα στο φόντο!


Μετά από δεκαετίες εμπειρίας, αφού ασχολείται με το αντικείμενο πάνω από 20 χρόνια, η Hack καταφέρνει με επιτυχία να «κρύψει» τα μοντέλα στο… παρασκήνιο, δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα που σκοπό έχουν να προκαλέσουν το θαυμασμό των θεατών αλλά και να τους δυσκολέψουν λίγο στο… ψάξιμο!




«Χρειάζομαι από 8 μέχρι και 19 ώρες κοπιαστικής δουλειάς μέχρι να ολοκληρωθεί ένα έργο, ανάλογα πάντα με την πολυπλοκότητα του θέματος. Το αποτέλεσμα, όμως, δικαιώνει τόσο εμένα όσο και τα μοντέλα, αποτελώντας την καλύτερη ανταμοιβή».







Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ