Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Ζωγραφική παλάμης μια άλλη τέχνηΜε μοναδικά της εργαλεία τα… δάχτυλα και την μπογιά σε διάφορα χρώματα η Annie Ralli παίζει τη ζωγραφική στα… χέρια της, εκπλήσσοντας τους θεατές με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
«Το bodypainting είναι μια δεξιότητα που τελειοποιήθηκε σε συνεργασία με τους φωτογράφους», λέει η καλλιτέχνις και συμπληρώνει: «Όλα γίνονται γρήγορα και πρέπει οι εικόνες να απαθανατιστούν την κατάλληλη στιγμή, γιατί ο καμβάς είναι… ζωντανός και το χρώμα αλλοιώνεται».
Η έμπνευση προέρχεται συνήθως από αντικείμενα της καθημερινότητας αλλά και από σκηνές αθλητικών γεγονότων, όπως τα βλέπουν τα μάτια της δημιουργού και στη συνέχεια αποτυπώνονται στα δάχτυλά της.
«Σχεδιάζω το περίγραμμα και στη συνέχεια προσθέτω το χρώμα… Πρώτα το ένα χέρι και μετά με προσοχή το άλλο, έτσι ώστε να μην χαλάσω την προηγούμενη ζωγραφιά. Είναι λίγο κουραστικό αλλά πολύ διασκεδαστικό», συμπληρώνει η Annie Ralli.


Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ