Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Γεννήθηκες, πέθανες, ότι θέλεις κάνε αλλά πρέπει να πληρώσεις!!!

Από το 2013 κάθε αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης θα δηλώνεται με συμβολαιογραφική πράξη. Το νέο χαράτσι το λεγόμενο και χαράτσι της ζωής είναι η νέα έμπνευση του οικονομικού επιτελείου, αυτών των «πεφωτισμένων μυαλών». Σύμφωνα με αυτό τα «πρόβατα» (βλέπε πολίτες) αυτής της χώρας θα είναι υποχρεωμένοι να επικυρώνουν με συμβολαιογραφική πράξη κάθε αλλαγή της οικογενειακής τους κατάστασης από το νέο έτος. Γεννήθηκες  πέθανες, κάνε ότι θέλεις θα πληρώσεις........
Με το σύστημα «Αριάδνη» οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν περίπου 60 ευρώ (με τους φόρους). Ειδικότερα, σε περιπτώσεις γάμου, διαζυγίου, θανάτου και συμφώνου συμβίωσης, ενώ και η άδεια ταφής θα εκδίδεται μετά από συμβολαιογραφική πράξη, την οποία θα πληρώνει ο ασφαλισμένος και στην συνέχεια θα παίρνει τα χρήματα από τα Ταμεία (που χρωστάνε σε όλους). 

Όλοι αυτοί οι φωστήρες πιστεύουν με αυτό το μέτρο να εξοικονομηθούν περίπου 360 εκατ ευρώ. Αλλά καλού κακού ας φιλάμε τα νώτα μας γιατί οι περικοπές γυρίζουν σαν γύπες πάνω από τις τσέπες μας μετά από κάθε αποτυχία τους!



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ