Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η «ΣΑΝΤΥ» από ψηλά



Η εικόνα "μιλά" από... μόνη της. Η Sandy πλησιάζει στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και είναι... τρομοκρατική ακόμη κι αν τη βλέπεις από το διάστημα!
35.800 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη, ο τυφώνας κινείται απειλητικά. Την ώρα που τραβήχτηκε το video, η Sandy "έτρεχε" με 120 χιλιόμετρα την ώρα...
Ο τυφώνας έχει βαπτιστεί «Frankenstorm» και στο πέρασμά του από την Καραϊβική σκότωσε 66 άτομα! Θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη καταιγίδα που έχει χτυπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας.





Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ