Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ζεσταθείτε και κάντε οικονομία εως και 75% με ντιζαϊνάτες ξυλόσομπες


- Αυξήθηκαν 50% οι πωλήσεις στις ξυλόσομπες
- Tο πετρέλαιο θέρμανσης φέτος θα κοστίζει 1,40 ευρώ το λίτρο
- Ξεχάστε όσα ξέρατε για τις ξυλόσομπες της γιαγιάς και του παππού
- Είναι σύγχρονες και μπαίνουν ακόμη και στα καλύτερα σπίτια
- Νέα μόδα, οι από παλιά γνωστές στόφες ή μασίνες, οι ξύλο κουζίνες που και ζεσταίνουν και μαγειρεύετε το φαγητό σας
- Δείτε πόσο κοστίζουν και πως γίνεται η εγκατάσταση


Λεφτά δεν υπάρχουν και ακόμη και ένα ευρώ που μπορεί να εξοικονομηθεί είναι τεράστια υπόθεση για όλα τα νοικοκυριά. Σε πολλά σπίτια τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην επαρχία δε θα ανάψει φέτος καλοριφέρ και οι καταναλωτές έχουν ήδη στραφεί σε άλλες μορφές ενέργειας για να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους. Άλλωστε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης η διάθεση του οποίου ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου είναι απαγορευτική. Μετά την εξίσωση του φόρου με αυτό της κίνησης θα κοστίζει 1,40 ευρώ το λίτρο όταν πέρυσι ξεκίνησε να πωλείται 0,90 ευρώ το λίτρο. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Τρελές πωλήσεις κάνουν και αυτή τη χρονιά οι ξυλόσομπες που πια έχουν εξελιχθεί και δε θυμίζουν εκείνες τις παλιακές εικόνες που όλοι έχουμε δει στα σπίτια της γιαγιάς και του παππού.
Πλέον είναι ντιζαϊνάτες, σαν ένα όμορφο έπιπλο και οπως δήλωσε στο Newsit o Γιώργος Σαμιώτης ιδιοκτήτης της εταιρείας που εμπορεύεται ξυλόσομπες " έχουν υψηλή απόδοση και πια σε πολλά σπίτια χρησιμοποιείται ως κεντρική θέρμανση. Εάν κάποιος αγοράσει μια απλή ξυλόσομπα κάνει απόσβεση του κόστους σε 2 μήνες, ενώ κάνει μεγάλη οικονομία, ακόμη και 75% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης".
Υπάρχουν ξυλόσομπες για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Οι πιο διαδεδομένες είναι οι μαντεμένιες το κόστος των οποίων ξεκινά από τα 135 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 250 με 300 ευρώ.

Διαβάστε σχετικά για τη νέα μόδα στο newsit 



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ