Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!


Τι λέει στο Νewsit o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα.
Ο Προμηθέας είναι ένα νέο εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο μάλιστα είναι και παγκόσμια ελληνική πατέντα. Υπόσχεται οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το πετρέλαιο η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου με τιμή από 1,40 εως 1,60 ευρώ κάνοντας το απλησίαστο για χιλιάδες νοικοκυριά που αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.

Δείτε.....  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ..........



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ