Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τρελές δημιουργίες χαρισματικών καλλιτεχνών!

 
Κίτρινα, κόκκινα, μπλε, πορτοκαλί και ροζ ανθισμένα «λουλούδια» συνθέτουν ένα ξεχωριστό τοπίο, όπου όλα σχεδόν τα χρώματα του ουράνιου τόξου κάνουν την εμφάνισή τους στις φωτογραφίες του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη André Feliciano με τον τίτλο «Camera Flowers»!
Κι αν με την πρώτη ματιά ο θεατής ψάχνει να βρει σε ποιο σημείο του κόσμου η φύση παρουσιάζει τέτοια έκρηξη χρωμάτων, δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα παραπλανητικό!





 
Ο καλλιτέχνης έχει τοποθετήσει μικρές πολύχρωμες πλαστικές κάμερες εν είδει ανθισμένων λουλουδιών στους καταπράσινους βλαστούς, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη.


 

 
Όχι πως η φύση δεν έχει να παρουσιάσει παρόμοιες εικόνες, όμως όταν η φαντασία του καλλιτέχνη ξεπερνά τα όρια, τότε μπορεί με αξιώσεις να συναγωνιστεί το φυσικό τοπίο, κερδίζοντας το στοίχημα, τουλάχιστον στον τομέα της δημιουργικότητας.







Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ