Ο χώρος της Ελεύθερης «πνευματικής φλυαρίας».Ενημέρωση,Καταγγέλιες,Απόψεις,Σκέψεις,Ιδέες από όλους για όλους και για όλα!
Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης).......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011
Το γέμισμα της χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας με επιστημονικό τρόπο!

- (Φωτογραφία: Associated Press )
- Δουλειά δεν έχει ο ............. δεν ξέρει τι κάνει!!! Αυτό εφάρμοσαν και κάποιοι επιστήμονες στην Αγγλία, που αλλού! Διαβάστε για το «φοβερό» επιστημονικό έργο τους!!!!!
Διεθνής
ερευνητική ομάδα κτηνιάτρων ολοκλήρωσε συγκριτική μελέτη για τη
βέλτιστη τεχνική που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να κλείσει μια
γεμισμένη και ξεκοκαλισμένη γαλοπούλα. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο που
προτείνουν, «θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε συγγενείς και φίλους στο
χριστουγεννιάτικο δείπνο, αλλά και να τους δείξετε τις χειρουργικές σας
ικανότητες».
«Οι οδηγίες για το ξεκοκάλισμα και το γέμισμα της γαλοπούλας είναι ευρέως διαθέσιμες, ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να την κλείσει κανείς;». Με αυτό το κρίσιμο ερώτημα ξεκινά η δημοσίευση στην κτηνιατρική επιθεώρηση Veterinary Record.
Η ερευνητική ομάδα από τη Σουηδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία προχώρησε σε μια τυχαιοποιημένη μελέτη με 15 γαλοπούλες, οι οποίες «ξεκοκαλίστηκαν, γεμίστηκαν και ψήθηκαν σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές των Υπηρεσιών Ασφάλειας Τροφίμων και Ελέγχων του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας».
Οι ερευνητές δοκίμασαν τέσσερις τεχνικές ραφής, από τις οποίες οι τρεις βασίζονται σε χειρουργικά ράμματα και η μία χρησιμοποιεί χειρουργικούς συρραπτήρες για το δέρμα.
Συγκρίνοντας τις «αλλοιώσεις του δέρματος» και τα «αισθητικά αποτελέσματα» για κάθε τεχνική, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το συρραπτικό είναι η καλύτερη λύση.
Το πρόβλημα με τα ράμματα, εξηγούν, είναι ότι παρασύρουν το δέρμα και το κρέας όταν αφαιρούνται, ενώ αντίθετα οι συρραπτήρες αφήνουν άθικτο το πτηνό.
Η ερευνητική ομάδα επισημαίνει πάντως ότι τα βιοδιασπώμενα ράμματα δεν θα προκαλούσαν προβλήματα αν κανείς τα κατάπινε κατά λάθος, ενώ στην περίπτωση των συρραπτήρων ο μάγειρας πρέπει να σιγουρευτεί ότι τους έχει αφαιρέσει όλους.
«Οι οδηγίες για το ξεκοκάλισμα και το γέμισμα της γαλοπούλας είναι ευρέως διαθέσιμες, ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να την κλείσει κανείς;». Με αυτό το κρίσιμο ερώτημα ξεκινά η δημοσίευση στην κτηνιατρική επιθεώρηση Veterinary Record.
Η ερευνητική ομάδα από τη Σουηδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία προχώρησε σε μια τυχαιοποιημένη μελέτη με 15 γαλοπούλες, οι οποίες «ξεκοκαλίστηκαν, γεμίστηκαν και ψήθηκαν σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές των Υπηρεσιών Ασφάλειας Τροφίμων και Ελέγχων του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας».
Οι ερευνητές δοκίμασαν τέσσερις τεχνικές ραφής, από τις οποίες οι τρεις βασίζονται σε χειρουργικά ράμματα και η μία χρησιμοποιεί χειρουργικούς συρραπτήρες για το δέρμα.
Συγκρίνοντας τις «αλλοιώσεις του δέρματος» και τα «αισθητικά αποτελέσματα» για κάθε τεχνική, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το συρραπτικό είναι η καλύτερη λύση.
Το πρόβλημα με τα ράμματα, εξηγούν, είναι ότι παρασύρουν το δέρμα και το κρέας όταν αφαιρούνται, ενώ αντίθετα οι συρραπτήρες αφήνουν άθικτο το πτηνό.
Η ερευνητική ομάδα επισημαίνει πάντως ότι τα βιοδιασπώμενα ράμματα δεν θα προκαλούσαν προβλήματα αν κανείς τα κατάπινε κατά λάθος, ενώ στην περίπτωση των συρραπτήρων ο μάγειρας πρέπει να σιγουρευτεί ότι τους έχει αφαιρέσει όλους.
ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ