Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ενα τράγούδι πολλές αλήθειες!

 Το τραγούδι έχει τίτλο ''Τα δανεικά - Ελλάδα αγανακτισμένη'' 

Τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Γιαννόπουλος και το ερμηνεύει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Αλέξης Γαλάνης. Τους  στίχους του τραγουδιού, που αντικατροπτίζει την εικόνα της σημερινής Ελλάδας και βγάζει την οργή και την αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη, έχουν γράψει οι Μυτιληνοί Μανώλης και ο Μάκης Ευσταθίου, γιος και πατέρας, που είναι ιδιοκτήτες ψητοπωλείου.
Φυσικά πρέπει να σχολιαστεί ότι από το βίντεο λείπουν οι παρουσίες αρκετών προσώπων που και αυτοι έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ποιοί είναι αυτοί το γνωρίζουμε όλοι. Ας δούμε ολά αυτά τα χρόνια τις συνθέσεις του κοινοβουλιού μας και ας παρατηρήσουμε την ανακύκλωση των προσώπων που το στελεχώνουν.
Δυστυχώς οι παλιοί «πνίγουν» τους νεώτερους, παγιδευοντάς τους σε κομματικούς μηχανισμούς.Δεν τους επιτρέπουν να εκφράσουν ελεύθερα αυτό που νιώθουν σαν Έλληνες, για το καλό της Πατρίδας μας, αλλά μόνο μέσα από κομματικά φίλτρα.
Ίσως αυτός θα έπρεπε να είναι η κύρια αιτία της αγανάκτησης του Έλληνα. Η κομμάτικη και όχι πατριώτικη λογική των πολιτικών.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι...








Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ