Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακές φυσικές κατασκευές όπλο στα πόδια τους!


Είναι το όπλο τους, πάνω στο οποίο κολλάει η λεία τους. Οι φωτογραφίες όμως αποκαλύπτουν και την καλλιτεχνική πλευρά των αραχνών καθώς πολλές φορές οι ιστοί τους είναι εντυπωσιακά διακοσμημένοι.
Προφανώς βέβαια δεν εξυπηρετούν τις …καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, αλλά την ανάγκη τους για επιβίωση. Ακόμα μία φορά η Μητέρα Φύση μας αποδεικνύει ότι το «τρομακτικό» και το «μακάβριο» μπορεί να είναι και όμορφο. Απλά όλες οι εικόνες που μας περιβάλουν φαίνονται διαφορετικά αναλόγως την «σκεπτικιστική γωνία» που της βλέπουμε.

Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ