Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Δείτε τι θα συμβεί φέτος τον Αύγουστο



Αυτό που θα ζήσουμε φέτος τον Αύγουστο συμβαίνει μια φορά κάθε 823 χρόνια! Έτσι μας λένε οι «επιστήμονες» του διαδικτύου.
Ο μήνας Αύγουστος του 2014, θα έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές.! Όπως και ο Αύγουστος του 2008, 6 έξι χρόνια πριν και όχι 823.
Ξέρω ίσως σας «χάλασα» με αυτό, στερώντας σας τις ελπίδες για τύχη ευημερία και άλλα πολλά που ακούγονται και γράφονται.......................

Δεν πειράζει «αδέλφια» δεν θα χαθούμε. Χαμόγελο, ελπίδα και πίστη στην δύναμη μας.

Όσο για χαλάρωμα συνεχίστε παρακάτω.............!!!


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η Ουγγάρεζα Φραντσίσκα Τόροκ ποτίζει τον κήπο… με τα απολύτως απαραίτητα.


Το καυτό ημερολόγιο της LASCANA για το 2014
Η γερμανική φίρμα γυναικείων εσωρούχων διάλεξε 12 μοντέλα από όλο τον κόσμο για το νέο της ημερολόγιο.
Πέντε μήνες κράτησε το casting που έκανε η επιτροπή της LASCANA για να επιλέξει τα μοντέλα που θα φιγουράριζαν στο ημερολόγιο του 2014.
Επικεφαλής της επιτροπής που επέλεξε τα 12 μοντέλα ήταν η πρώην νικήτρια του γερμανικού «Next Top Model», Σάρα Νούρου, η οποία έχει αιθιοπικές ρίζες.
Μεταξύ των διασημότερων μοντέλων που έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία είναι η Ιρίνα Σάικ και η Βικτόρια Σίλβστεντ.



Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ