Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίασε η Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού (Γέλια ή κλάματα)

Ομογενείς πιάστε «κόκκινο»: Οι «βολευτές» της Ελλάδας ασχολούνται μαζί σας, με το …. «αζημίωτο» 

Σχόλιο του www.kalami.net

«Δεν είναι ανέκδοτο: Συνεδρίασε η...Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής Οι βολευτές-μέλη της δεν είχαν τι να κάνουν (17 Οκτ.) και αποφάσισαν να συνεδριάσουν για να τα πούνε λίγο -εκτός από το επίδομα- δηλαδή, να βγάλουν τις γνωστές «κορώνες» περί της «αγάπης» τους για την Ομογένεια. Ευτυχώς, δεν «δάκρυσαν» (δεν το επέτρεψε ο πρόεδρος της Επιτροπής, 'Αδωνις) από το υπέρμετρο ενδιαφέρον τους για τον Ελληνισμό της Διασποράς, (σε μετάφραση), «τα ταξιδάκια τους με κρατικό χρήμα ανά τις παροικίες».
Παρακαλούμε πολύ, την επόμενη φορά η συνεδρίαση της -ουσιαστικά ανύπαρκτης- Επιτροπής να μεταδοθεί απευθείας ιντερνετικά, ώστε οι Απόδημοι να έχουμε την δυνατότητα να... διασκεδάσουμε με τις διαχρονικές μ@λ@κίες των -άσχετων με την Ομογένεια- μελών της.
Οι βολευτές, αφού παραδέχτηκαν ότι απότυχαν με το κρατικοδίαιτο «Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού» (ΣΑΕ), προθυμοποιήθηκαν να το... ξαναφιάξουν και αυτό είναι που... τρομάζει την Ομογένεια. Ομολογούμε ότι το ενδιαφέρον των πολιτικών της Ελλάδας για τους Απόδημους είναι συγκινητικό και σίγουρα η πείρα-συνεισφορά τους στην δημιουργία μιας «ευημερούσας Ελλάδας», θα συμβάλει και στην τέλεια «οργάνωση» της Ομογένειας».


Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ