Ότι είμαι αγράμματος και δεν μπορώ να βαστήσω ταχτική σειρά 'σ ταγραφόμενα, και...τότε φωτίζεται και ο αναγνώστης.Μπαίνοντας εις αυτό το έργον καιακολουθώντας ναγράφω...........(Μακρυγιάννης)

.......να γράφω δικά μου, να γράφω δικά σας, να γράφω και ξένα. Οπιανού και νάναι πάλι εγώ θα γράφω, ακόμα και αν δε μου αρέσουν αυτά που έχετε γραμμένα, απλά γιατί αρέσουν σε σας που τα γράψατε και σε σας που τα βλέπετε, κι αν σας πικράνω μη λησμονάτε τα λόγια του George Orwell ….. εάν σημαίνει κάτι τέλος πάντων η Ελευθερία, σημαίνει το δικαίωμα του να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μαγευτικές φωτογραφίες του κόσμου από το National Geographic!



Εντυπωσιακές εικόνες από όλον τον κόσμο που εστιάζουν σε εκπληκτικής ομορφιάς τοπία συναγωνίζονται επάξια για την πρώτη θέση στην κατηγορία «Places» (σ.σ. «Τοποθεσίες») για το περιοδικό National Geographic. Φωτογράφοι, από όλο τον κόσμο απαθανατίζουν με το φακό τους τις ωραιότερες τοποθεσίες όπως αυτοί πιστεύουν. Η επιλογή της καλύτερης σίγουρα δύσκολη γιατί όλες οι φωτογραφίες έχουν τη δική τους αξία και ομορφιά.
Άσχετα με την απόφαση των ειδικών του Nasional Geograrhic μπορείτε και εσείς να αποφασίσετε για την «καλύτερη» κατά την γνώμη σας ................

«Hikers, Skogar & Thorsmork», Ιρλανδία


«Ένας σκληρός Σεπτέμβριος», Ιταλία


«Η προσπάθεια επιβίωσης», ΗΠΑ


«Σπηλιά αλατιού», Cankiri, Τουρκία


Λίμνη Carezza, Δολομίτες, Ιταλία


«Ατελείωτο ταξίδι», από τη Mishima στη Fukushima, Ιαπωνία


«Μεσάνυχτα στη χώρα της φωτιάς και του πάγου», Καμτσάτκα, Ρωσία


«Rorschach», Highlands, Σκοτία


 «Omohara», Τόκιο, Ιαπωνία


«Παίζοντας με τη φωτιά», Νότια Κορέα


«Έρημος Ναμίμπια», Ναμίμπια


«Ψωμί», Πλατεία Εμινονού, Κωνσταντινούπολη


«Φώτα από τον Παράδεισο», Ινδονησία


«Ξύλινη γέφυρα», Μιανμάρ












Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ